Minőségpolitika

A Régens Zrt. 2013 óta rendelkezik minőségirányítási rendszer működését igazoló tanúsítvánnyal. 

A követelmények teljesítése az átláthatóságot segítő rendszer kialakítását tette lehetővé, amely elsősorban a dokumentumkezelés és folyamataink szabályozása terén hozott előrelépést. 

Milyen irányba haladunk most az ISO 9001:2015-ös szabvánnyal?

A mesterséges intelligencia, a bővülő felhőszolgáltatások, a robotika korát éljük, a lehetőségek hihetetlen mértékű fejlődésével. A folyamatos fejlődéssel, a változással lépést kell tartani és ezen változáskra időben kell reagálnunk.

Ahhoz, hogy ezt megtehessük, szükséges környezetünk időbeni értékelése, amely

  • egyrészt a külső tényezők pontos ismeretét igényli. Követnünk kell a technológiai változásokat, hogy komplex, naprakész megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára. Olyan termékekkel kell rendelkeznünk, amelyek szektorális megfelelőségét hosszú távon biztosítani tudjuk. A folyamatosan változó feltételek mellett kiemelt figyelmet kell fordítanunk a fejlesztésekre, hogy mindig egy lépéssel versenytársaink előtt járjunk. Fontos, hogy időben felismerjük ügyfeleink igényeit és velük együtt gondolkodva alakítsuk ki a számunkra megfelelő megoldásokat. Továbbra is kiemelt tényező számunkra és egyben megkülönböztető jegyünk a rendszeres személyes kapcsolattartás, a folyamatos elérhetőség biztosítása és az egyedi igények megvalósítása és beintegrálása rendszereikbe.
  • másrészt viszont a belső tényezők folyamatos elemzését kívánja. Hiszen a változások kezelése akkor tud hatékony lenni, ha munkatársaink információszerzési, képzési lehetőségei olyan korszerű tudást biztosítanak, amellyel piacképes, cégre szabott szoftveres architektúra kiépítését és gondozását képesek nyújtani ügyfeleink számára. E lehetőségek megtalálása és kihasználása elsődleges célunk. 

Elemző és értékelő tevékenységünkkel rá tudunk világítani erősségeinkre és gyengeségeinkre, fel tudjuk ismerni azokat a kockázati tényezőket, amelyeket kezelnünk kell annak érdekében, hogy ne veszélyeztessék cégünk fejlődését.

A technológiai változásokból adódó lehetőségeket közvetítjük ügyfeleink számára, folyamatosan kutatjuk és alkalmazzuk a legújabb technológiákat. A lehetőségeiket az ő igényeik szerint alakítjuk annak érdekében, hogy jól alkalmazható megoldásokkal stabil informatikai hátteret biztosítsunk számukra. Agilis projektjeink keretében lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy az összetett fejlesztési feladatokat könnyen átlátható részekre bontsák, ezzel biztosítva a folyamatos nyomon követhetőséget, azonnali visszajelzést és egyenletes költségelosztást.

Teljeskörű üzemeltetési szolgáltatásunk keretében biztosítjuk ügyfeleink számára a problémamentes működés minden feltételét, lehetőséget biztosítva akár 7/24-es rendelkezésre állásra és folyamatos támogatásra, ezzel biztosítva számukra a zavartalan és hibamentes működést.

Kezdeményezőkészség, dinamika előmozdítása, önbizalom erősítése: mind olyan tényezők, amelyek a folyamatos vevői kapcsolatok alappillérei. Dolgoznunk kell ezen tényezők állandó fejlesztése érdekében, mert ha mi sikeresek vagyunk, akkor ügyfeleink sikeréhez is hozzájárulhatunk.