Alrite BETA felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy Ön az AIrite beszédfelismerő alkalmazásunkat választotta. Tájékoztatjuk, hogy alkalmazásunk BETA verziójának DEMO-ját használja.

Tisztelettel kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alkalmazás használatához kapcsolódó feltételeinket, melyben a cég tájékoztatja a felhasználókat az alkalmazás használatáról, feltételeiről, korlátairól.

Bármilyen kérdés, észrevétel esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére: 

Régens Zrt.
Székhely: 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 19/d.
Telefonszám: +36 1 205 3090
Email cím: info@regens.com
Weboldal: www.regens.com

I. Az alkalmazás használatának gyakorlati feltételei:

 • A felületen történő felvétel időkorlátja minimum 3 másodperc és maximum 30 másodperc.
 • A feltöltött hanganyagok mérete nem haladhatja meg az 50 MB-ot.
 • Egy felhasználó maximum 10 fájlt tölthet fel a demó rendszerbe
 • A demó rendszert 1 hónapos időtartamra biztosítjuk a felhasználók részére. Egy felhasználó csak egyszer igényelhet demó rendszert.

II. Jogi feltételek:

 1. Az alkalmazás célja, hogy az Ön által felöltött hanganyagot az alkalmazás leiratozza, azaz szöveggé alakítsa. Tájékoztatjuk arról, hogy a leiratozás pontossága, minősége nagyban függ a hanganyag minőségétől, felvétel körülményeitől pl. mikrofon minőség. 
 2. Tájékoztatjuk arról is, hogy alkalmazásunk jelenleg DEMO verzióban működik, előzetes tesztjeink alapján a leiratozás pontossága 90% körüli (felvétel körülményeitől függően). 
 3. A Régens Zrt, mint az alkalmazás szolgáltatója minden tőle telhetőt megtesz a felkerült anyagok leiratozás pontosságának érdekében. Az esetleges hibákkal és a szolgáltatás teljes vagy részleges megszűnésével kapcsolatos közvetett és közvetlen károkért a szolgáltató nem vállal felelősséget, az alkalmazást a felhasználó saját felelősségére használja.
 4. Az alkalmazás a Régens Zrt szellemi terméke, amelyet minden felhasználó a feltételek elfogadása esetén használhat, amennyiben azonban az alkalmazás egészét üzleti célra kívánja használni, úgy kérjük keresse meg társaságunkat hozzájárulásunk beszerzése céljából. 
 5. A felhasználási feltételek elfogadásával a felhasználó elfogadja, hogy kizárólag jogszerűen birtokába került hanganyagot leiratoz jelen alkalmazással, és a hanganyag illetve leiratozás más személy személyiségi és szellemi alkotáshoz fűződő jogait nem sérti. A feltöltött hanganyag tartalmához, készítésének körülményeihez, felhasználásához illetve az ebből készült leirathoz kapcsolódó felelősség a felhasználót terheli. 
 6. A tartalom feltöltésével a Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a feltöltött és leiratozott tartalmat 3 hónapos időtartamra a Régens Zrt kezelje abból a célból, hogy a hanganyag és leiratozás kapcsolatát tanulmányozva az alkalmazást továbbfejlessze, javítsa. 
 7. A felhasználási feltételek megsértése esetén a Régens Zrt előzetes figyelmeztetés nélküli törölheti a regisztrációt és a hanganyagot, vagy annak leiratozását.