Summary of Transport Logistic 2019

2019/12/06
Cégünk első alkalommal vett részt Münchenben a 2 évente megrendezésre kerülő Transport Logistic kiállításon. A nemzetközi kiállításon kis számban képviselték hazánkat a cégek, így örömünkre szolgál, hogy a több mint 2000 kiállító egyikeként ezt megtehettük.

A 4 napos kiállítás minden napján élénk érdeklődés mutatkozott standunk és tevékenységünk iránt. A Régens Zrt. több aktualitással is készült a kiállításra, ezek között volt a Mesterséges Intelligencia felhasználási területei a logisztikában, határokon átívelő vámkezelési lehetőségek, és természetesen cégünk erősségét, a fejlesztői tapasztalatunkat és kompetenciánkat is bemutattuk.

Az idén kilátogató több mint 64000 érdeklődő az alábbi tematikus csarnokok közül szemezgethetett és járhatta végig a kiállító standokat:

  • IT/ telematika, e-business, távközlés
  • Intralogisztika, raktármenedzsment, automatikus azonosítás és csomagolás szekció
  • Áruszállításhoz kapcsolódó eszközök
  • Szolgáltatások áruszállítás és logisztika szekció

A Régens Zrt. az első csoport tagjaként az A4-es csarnokban várta az érdeklődőket, akik a logisztikai IT megoldásainkról és cégünkről szerettek volna többet megtudni.

A kiállító standok látogatásán kívül érdekes előadásokkal színesítették az expót a jelenkori kérdésekről, melyek a logisztikai szektort foglalkoztatják. Kiemelve több számunkra is igen aktuális és izgalmas témát, a teljesség igénye nélkül néhány érdekes előadás melyen részt vettünk:

  • AI- A logisztika okosabb és autonómabb
  • Mesterséges intelligencia a logisztikában
  • SCM: Digitalizáció és fenntarthatóság

A témákból is jól látszik, hogy az egyre növekvő elvárásoknak egyre magasabb szinten kell megfelelni, ehhez ismerni és magabiztosan alkalmazni kell a legújabb technológiákat. Ahhoz hogy aktuális és leendő partnereinknek mi is a legjobb szolgáltatást nyújthassuk, időről időre nemzetközi szinten is gyűjtünk tapasztalatot, melyre a müncheni kiállítás kiváló lehetőség volt. Célunk továbbra is, hogy a hazai piacokon kívül nemzetközi szinten is ismertté tegyünk szervezetünk és termékeink nevét.

Az expo sikerén felbuzdulva reméljük 2021-ben Önökkel is találkozhatunk Münchenben!

Try our AI-based speech recognition application for free!

Speed ​​up your work with artificial intelligence! With the help of Alrite, you can easily create Hungarian transcriptions and video captions for dictated or previously recorded audio and video materials. The application offers the ability to store files, edit and share transcriptions and captions, and perform advanced search options.

More information