Alrite©’s new design is here

2021/26/07

Az Alrite© mesterséges intelligencián alapuló, magyar fejlesztésű beszédfelismerő felhős szoftvermegoldás, a folyamatosan bővülő funkcionalitása mellett, most új, felhasználóbarát dizájnnal és menürendszerrel jelentkezik.

 

 

A felület letisztult, modern megjelenést kapott, választható világos és sötét móddal. A felhasználói kényelem növelésének érdekében a menü újrastruktúrálásával lecsökkent a szükséges kattintások száma. 

Megújult a feliratok megjelenítése - a fájlok adatlapján elérhető időzített szövegverzió nem csak a videóra illesztve látható, hanem új formában, vízszintes elrendezésben került megjelenítésre, és a lejátszás közben követi a felvételt. A felirat áthelyezésével a leirat is nagyobb helyet kapott, megkönnyítve az alkalmazáson belüli szerkesztést. 

A felvett és feltöltött fájlok adatlapjának megosztása is könnyebben elérhető, a publikussá tett adatlapokon már a lefordított le-és feliratok is megtekinthetővé váltak. 

A felhasználók segítésére, az eligazodáshoz több helyről is elérhetővé vált a GYIK, valamint az alkalmazás Felhasználói útmutatója. 

 

Az ingyenesen letölthető mobilapplikációval is rendelkező Alrite©-ba továbbra is lehetőség van bankkártyaadatok megadása nélkül, ingyenesen regisztrálni, 1 óra ingyenes időkerettel a beszédfelismerőt kipróbálni.  Az alkalmazás minden hónapban megújuló 30 perces időkerettel használható, de az automatikus fordításhoz (jelenleg magyar, angol és német nyelveken elérhető) valamint a feliratozáshoz előfizetési csomag megrendelése szükséges.  

A különböző csomagok funkcionalitása eltér, a megrendelt időkeret minden esetben 1 évig érvényes, nincs rendszeres előfizetési díj felszámítás. Nagyobb csomagra váltani, vagy további időkeretet rendelni több menüből is lehetséges az alkalmazásból közvetlenül, az előfizetés során leggyakrabban felmerülő kérdésekre, a megrendelés első lépésében kaphatunk választ. 

Az Alrite©-ban kialakított meghívásos ajánlórendszerrel ingyenes órákra lehet szert tenni, a kedvezményből a meghívó és a meghívott is részesül.  

A Profil menüben érdemes feliratkozni az alkalmazás értesítéseire, hogy ne maradjunk le az újabbnál újabb fejlesztések híréről! 

 

Szívesen kipróbálná az említett újdonságokat?

Egy gyors regisztrációt követően havonta megújuló ingyenes időkerettel tesztelheti beszédfelismerőnk páratlan pontosságát és összetett funkcionalitását. 

REGISZTRÁLOK