Industry 4.0 solutions

A Régensnél célunk, hogy az ipar 4.0-ban rejlő lehetőségek segítségével hozzásegítsük ügyfeleinket sikereik eléréséhez és versenyképességük növeléséhez.

Szakértő folyamatoptimalizálási, IT-tanácsadási és fejlesztői tevékenységünk keretében a személyre szabott IoT megoldások és a kapcsolódó szoftverek szállításában nyújtunk segítséget a hatékonyabb működés elérése érdekében.

 

Ellenőrizze termelését valós időben!

Hatékony adatgyűjtő és -feldolgozó megoldásainkkal könnyedén kialakíthatja optimális gyártósorát.

Kövesse nyomon raktári eszközeit!

Az IoT megoldások segítségével áttekintheti az eszközei mozgását és aktuális helyét.

Alkalmazzon robotként dolgozó emberek helyett emberként dolgozó robotokat!

A mesterséges intelligencia mechanizmusai által számos folyamat automatizálható a tanuló algoritmusok bevezetésével.

Ismerje fel az összefüggéseket!

Big Data elemzés és adatfeldolgozás segítségével átfogó képet nyújtunk az adatokra vonatkozóan.

Kösse össze rendszereit!

A különböző rendszerek összekapcsolásával elősegítjük az automatikus információáramlás által a hatékonyabb döntéshozást.

Fókuszáljon az értékteremtésre! Megoldásaink segítségével Ön is könnyedén követheti a LEAN szemléletű gyártást.

 

 
 
Használja ki az ipar 4.0-ban rejlő technológiai lehetőségeket!
 
 
 

 

Kiemelt ipar 4.0 projektjeink

Valós idejű termelésfelügyelet

Gyártó ügyfelünk részére egy olyan valósidejű adatgyűjtő rendszert fejlesztettünk, amely azonnali, átlátható és pontos információkat biztosít a termelő berendezések teljesítményéről és kihasználtságáról. Az adatok felhasználóbarát formában, letisztult grafikonokon követhetőek, amelyek megkönnyítik a vezetői döntéshozatalt. A fejlesztésnek köszönhetően ügyfelünk hatékonysága és termelési berendezéseinek kihasználtsága nagy mértékben növekedett.

Beltéri helymeghatározás

Ügyfelünk kérése egy olyan rendszer megvalósítása volt, amely képes beltéri környezetben is pontos helymeghatározást adni adott eszközök követéséhez. Létrehoztunk egy olyan megoldást, mely az RFID címkékkel ellátott eszközök és a hangárba telepített szenzorok segítségével képes meghatározni a pontos helyzetet. A telephely térképes leképezésével, vizuális megjelenítés által könnyen átláthatóvá vált az eszközök valós idejű és visszamenőleges követése.

Prediktív karbantartás

Egy nemzetközi konzorcium tagjaként egy olyan rendszer fejlesztésében vettünk részt, amely az infrastruktúrán végzett állapotfelmérések adatait betáplálva és felhasználva előrejelzéseket és karbantartási terveket fogalmaz meg az adott hálózatra vagy annak egy részletére vonatkozóan. A fejlesztett rendszer lehetővé teszi azt, hogy az infrastruktúra mindig a lehető legoptimálisabb állapotban legyen, így csökkentve a hibalehetőségek számát és biztosítva a lehető legjobb kihasználást.

Logisztikai optimalizálás

Ügyfelünk azzal a feladattal bízott meg bennünket, hogy segítsünk számára olyan informatikai rendszert bevezetni, amely támogatja a beszállítói lánc szereplői közötti valós idejű információáramlást, ezáltal lehetővé teszi a szállítási folyamat átláthatóságát és kontrollját. A fejlesztés segítségével ügyfelünknek jelentősen felgyorsultak logisztikai folyamatai és komoly erőforrás-megtakarítást ért el az ellátási lánc szereplőinek munkaerő ráfordításában.

 

 
 
Megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb ipar 4.0 megoldást tanácsadás, rendszerfejlesztés, vagy akár pályázati források bevonása által!