How to increase the efficiency of Home Office and hybrid working?

2021/ 07/10

Most megosztjuk a 3 legfontosabb okot, hogy miért érdemes a megbeszéléseket rögzíteni és egy kattintással automatikus jegyzőkönyvet készíteni belőlük.

Az elmúlt másfél évben teljesen átalakult az eddig megszokott munkavégzésünk. Az új helyzethez életmódunk megváltoztatása mellett, a munkahelyeknek is alkalmazkodniuk kellett. A nagyvállalatok jellemzően teljes távmunkára (home office-ra), a közepes és kisebb méretű szervezetek pedig hibrid munkavégzésre álltak át.

A személyes találkozások helyett az interjúk és a megbeszélések is az online térbe kényszerültek. A Microsoft Teams, Zoom és Slack alkalmazások váltak az új munkaerő-kiválasztás helyszínévé és virtuális tárgyalóinkká.

Minden eddiginél nagyobb kihívást jelent a feladatok hatékony elvégzése és ellenőrzése, a belső kommunikáció az egymástól távoli munkacsoportok között. Ugyanakkor az üzenet eljuttatása még soha nem volt ennyire fontos.

Hogyan tudnak a csapatok kapcsolatban maradni és lépést tartani? 

A Home Office akadályainak leküzdésében és a hatékonyabb együttműködés elérésében megoldást jelenthet egy AI-ra épülő beszédfelismerő alkalmazás, ilyen például a magyar fejlesztésű Alrite©.

1.    Pontos üzenet gyorsan, hatékonyan

Senki sem szívesen vállalja az értekezletek jegyzőkönyvezését. Nem könnyű feladat a megbeszéléseket követni és pontosan jegyzetelni az elhangzottakat, az értekezlet végén elküldeni a szöveget az érintetteknek. Ha biztosra akar menni a jegyzőkönyvező, visszahallgatja a megbeszélés felvételét néhányszor, de ez igen időigényes.

Akár a Microsoft Teams, a Zoom vagy a Slack rendszerben került rögzítésre a felvétel, az Alrite© felhasználóbarát felületére feltölthető és pár kattintással szöveggé alakítható. Az elkészült jegyzőkönyv megosztható a megbeszélés szereplőivel, valamint azokkal, akik nem tudtak részt venni a megbeszélésen, illetve olyan munkatársakkal, akik számára az akadálymentes információhoz jutás elengedhetetlen.

2.    Újrahasznosítható tartalom

Legyen szó akár egy időszakos belső értekezletről, egy webináriumról vagy egy ügyfélinterjúról, a médiatartalmak írott szöveggé alakítása hatalmas potenciált rejt a tartalomkészítők számára. Az átiratok új tartalomként használhatók, más kreatívok bevonásával pedig pillanatok alatt készíthető egy megbeszélésből belső hírlevél vagy személyzeti közlemény, egy interjúból közösségi poszt.

3.    Nyomonkövetés, ellenőrzés, fejlődés

A biztonságos, felhő alapú Alrite© beszédfelismerő és leiratozó alkalmazásban a korábbi megbeszélések hanganyaga és leirata bármikor hozzáférhető a testreszabható jogosultsági szint függvényében. A hanganyagban és a szövegben egyaránt, valamint az összes feltöltés között is végezhető keresés.  Köszönhetően az összetett keresési funkciónak, pillanatok alatt visszakereshetők, olvashatók és meghallgathatók a megbeszélések kulcspillanatai, válhatnak nyomon követhetővé a projektek állomásai, az elvégzett és még hátralevő feladatok.

Az Alrite© segítségével megoszthatja a megbeszélések fájl adatlapjait az érintettekkel, letölthetik a hanganyagot .mp3, a leiratot pedig .docx formátumban.

Az Alrite© még ennél is többre képes:

A jelenleg magyar, angol, német és spanyol nyelvű beszéd felismerésére képes megoldással nem csak leiratot, de egyidejűleg időzítésekkel ellátott feliratot is készíthet az akadálymentes elérésért. A leiratok szövege az alkalmazásban közvetlenül szerkeszthető, így bármilyen esetleges hibás felismerés azonnal javítható.

A számtalan formátumú médiafájl feltöltésén túl, az alkalmazással YouTube anyagait is le- illetve feliratozhatja.

Az Alrite©-ba feltöltött fájlokból generált le- és feliratok egy gombnyomással fordíthatók le más nyelvekre (magyar- angol - német), lehetővé téve, hogy a megbeszéléseket nyelvi akadályok nélkül, külföldi partnereikkel vagy befektetőikkel is megoszthassák.
 

 

Fedezze fel az Alrite© nyújtotta előnyöket, és tegye vállalkozását sikeresebbé a Home Office digitális világában.