Why should you focus more on marketing content creation and how automatic transcribing can be your ally in it?

2022/ 14/01

Azt már mindannyian tudjuk mennyire fontos, hogy egy vállalkozás rendelkezzen saját weboldallal, de nem említjük elégszer annak fontosságát, hogy felületeiken folyamatosan frissítsék tartalmaikat, és olyan üzenetekkel töltsék meg, amelyek megragadják a célközönségüket.

Nézzük meg, hogyan változtatja meg a játékszabályokat a Mesterséges Intelligencia alapú leiratozás!
 

Miért fontos a tartalom? 

Az online térben való kiemelkedő pozíció megszerzéséhez az erős tartalom alapvető fontosságú. 

1.    Az informatív, érdekes és minőségi tartalom segíti a potenciális ügyfeleket abban, hogy megtalálják Önt az „online zajban”, tovább maradjanak az oldalain, motiválja a vásárlási szándékot. Így a megfelelő tartalom-mix használata gyorsan növelheti az üzleti növekedést.

2.    Az üzlethez kapcsolódó megosztott tartalmak segítenek jobban megérteni a termékeket és erősítik a bizalmat az ügyfelekben.

3.    A tartalom a brand kialakításának és formálásának is eszköze egyben. Az ügyfelek olyan hangot és stílust keresnek, amely rezonál a termékkel, amelyért érdemes visszatérni a weboldalra.

4.    Mivel a potenciális ügyfelek könnyen lehet, hogy a keresőmotorokon keresztül kezdik el keresni az igényüknek megfelelő szolgáltatást vagy terméket, a weboldalon található tartalom kulcsfontosságú tényező a közönség elérésében.

Egy jól megtervezett weboldal és minőségi tartalom javítja a keresőmotorokban való megjelenést (helyezést), amely lehetőséget nem érdemes kihagyni. 

Hogyan szerezhet versenyelőnyt a tartalomkészítésben egy AI-megoldással?

Az Alrite© beszédfelismerő és leiratozó szoftvermegoldás az erős marketingcsapatok hiányzó tagja.

Mivel az írott és rögzített médiatartalmak iránti kereslet egyre nagyobb, a tartalomkészítőkre jókora nyomás nehezedik, hogy lépést tartsanak az intenzív tartalomigénnyel. Egy leiratozó alkalmazás leveheti a fárasztó kézi gépelés terhét, és mivel a csapatoknak nem kell időt pazarolniuk a szövegek begépelésére, koncentrálhatnak a tartalomkészítés kreatív oldalára.

A videótartalmak növelhetik az érdeklődést, de előfordulhat, hogy az információ nem mindig áll rendelkezésre, vagy a közönség elkerüli a hangot tartalmazó anyagokat (például videók megtekintése munkahelyi környezetben). Az üzletre vonatkozó megosztott tartalomnak mindenki számára hozzáférhetőnek kell lennie: a hallássérülteknek feliratra van szükségük a weboldalak hatékony használatához, ezért a videók le-és feliratozása lehetőséget ad az elért közönség körének kiszélesítésére.

A leiratozás nemcsak a marketingszakemberek számára hasznos, hanem növelheti a csapatok és részlegek közötti, akár az egész szervezetre kiterjedő belső kommunikációt, az együttműködés hatékonyságát. Az Alrite© segítségével néhány kattintással készíthet szöveges dokumentumot a hallott beszédből és fordíthatja le megbeszéléseit más nyelvekre, lépéselőnyt szerezve a digitális munka világában.

Hozza ki a legjobbat vállalkozásából az AI technológia támogatásával: próbálja ki az Alrite©-ot ingyenesen, fizetési kötelezettség nélkül.

 

forrás: Asset Digital Communications, Digital Doughnut