Újabb XSD séma változás - Hamarosan jön az Online Számla 0.11 verzió

2018/09/04
Az Online Számla adatszolgáltatásig már csak néhány hónap van hátra, így egyre magasabb fokozatra kell kapcsolni a felkészülést illetően. A NAV szinte napról napra több információt és részletet tesz közzé ennek kapcsán.

A NAV várhatóan 2018.04.13-án publikálja az Online Számla 0.11 verziót, melyben mind az API, mind a Data sémaleírók változnak, ezzel összhangban a meglévő interfészleírások, sémák és példa XML-ek frissítésre kerülnek. A NAV a változás bejelentésével egyidejűleg a szoftverházak fejlesztőinek munkáját megkönnyítve újabb számlaadat példa XML-eket tett közzé.

NAV online adatszolgáltatás - folyamatos a készülődés

Amennyiben még nem rendelkezik megoldással, ismerje meg a Régens VATappot, mely önálló alkalmazásként teljes körűen integrálható bármely meglévő számlázó rendszerhez, szem előtt tartva a teljes jogszabályi megfelelőségét.  Kérje tanácsadóink segítségét a hatékony, gyors és jogszabályoknak megfelelő számlázási ügymenet kialakításában!

Try our AI-based speech recognition application for free!

Speed ​​up your work with artificial intelligence! With the help of Alrite, you can easily create Hungarian transcriptions and video captions for dictated or previously recorded audio and video materials. The application offers the ability to store files, edit and share transcriptions and captions, and perform advanced search options.

More information