Régens RegADÓ - Egy kulcs minden gépjárműhöz!

2018/12/04
Büszkén jelentjük be, hogy a Régens új termékkel bővíti megoldásait. A Régens RegADÓ hatékony megoldást kínál a regisztrációs adóval kapcsolatos bejelentési kötelezettség teljesítéséhez.

A “probléma”

A hatályos jogszabályok szerint minden gépjármű első magyarországi forgalomba helyezésekor regisztrációs adót kell fizetni, ehhez kapcsolódóan pedig bejelentési kötelezettség keletkezik.

Az AbevJava alkalmazással ugyan a regisztrációs adatlap kitölthető, ám ez a megoldás időigényes, nagyobb mennyiségű bejelentés esetén az adminisztrációs feladatok jelentős terhet jelenthetnek a gazdálkodók számára.

A megoldás!

A Régens RegADÓ alkalmazást az iparág szakértőivel szorosan együttműködve, elhivatott, szakértő kollegáink fejlesztették ki annak érdekében, hogy a problémára legyen egy hatékony megoldás. Egy olyan megoldás, amely segítséget nyújt a bejelentési kötelezettség teljesítéséhez, megkönnyíti az ügyintézést és gyorsítja az eljárást.

A Régens RegADÓ a NAV-val integrált rendszer, mely a jogszabályoknak megfelelő teljeskörű elektronikus regisztrációs adó ügyintézést tesz lehetővé.

A Régens RegADÓ előnyei

  • Egyszerűen kezelhető felület, alapértelmezési lehetőségek segítik a kitöltést
  • Automatizált NAV kommunikáció
  • Egyedi interfészek alakíthatók ki
  • Átlátható, strukturált adatok, melyek igény szerint exportálhatók
  • Modern, felhasználóbarát design
  • Webes felületének köszönhetően bárhonnan, bármikor elérhető
  • Nem szükséges telepítenie a programot

 

Ha Önt is érinti a probléma, keressen minket bátran!

Kollégáink segítőkészen állnak az Ön rendelkezésére.

 

További információ

 

Try our AI-based speech recognition application for free!

Speed ​​up your work with artificial intelligence! With the help of Alrite, you can easily create Hungarian transcriptions and video captions for dictated or previously recorded audio and video materials. The application offers the ability to store files, edit and share transcriptions and captions, and perform advanced search options.

More information