Game Application Launched: Profity

2015/29/04

A Régens elindította első webes játékalkalmazásának bővített változatát, a Profityt, mely a fiatalok üzleti szemléletét fejleszti. 

A tervezéskor követett koncepció az volt, hogy az alkalmazás játékos környezetbe ágyazva oktatási-tanulási célokat szolgáljon. A Profity online társasjáték során valós üzleti helyzetekből tanulhatnak a játékosok, megismerve a vállalkozás indításának és menedzselésének alapjait. A játék licenszét az Új Nemzedék Központ, az ifjúságügy egyik vezető intézménye vásárolta meg.

A diákok egy rövid regisztráció után tudják létrehozni virtuális cégüket egészségügyi, informatikai, marketing vagy akár divat területen. A játék során a vállalkozások együtt versenyeznek a piacon, a helyesen megválaszolt kérdések során elnyert pénzösszeggel pedig feljebb kerülhetnek a ranglistán, elérve akár a piacvezetői pozíciót.

 

Try our AI-based speech recognition application for free!

Speed ​​up your work with artificial intelligence! With the help of Alrite, you can easily create Hungarian transcriptions and video captions for dictated or previously recorded audio and video materials. The application offers the ability to store files, edit and share transcriptions and captions, and perform advanced search options.

More information