Miért érdemes ráégetett felirattal ellátni online videóit?

2022/ 30/06

A ráégetett feliratok egyre népszerűbbek a vloggerek és a közösségi média tartalomkészítők körében. És hogy miért? A videók feliratozásának számos előnye van, például növeli a márka felismerhetőségét, hozzáférhető tartalmat biztosít, és egyedivé tehető feliratokkal felkeltheti a hírfolyamot némán görgető nézők figyelmét. 

Videók nézése útközben

A közösségi média fogyasztók gyakran társaságban, kávézóban vagy tömegközlekedési eszközökön csatlakoznak a platformokhoz okoseszközeikkel. A felhasználók szívesen néznek hang nélkül online videókat, ezért a feliratozott videók egyre népszerűbbek a YouTube-on, a Facebookon, az Instagramon és különösen a TikTokon.   

Márka erősítése

A ráégetett feliratok testre szabhatók, hogy összhangban legyenek a tartalommal és kiemelkedjenek a hírfolyamot elöntő videók közül. A feliratok megjelenése és stílusa, például a betűszín és a betűtípus is segíti a felismerhetőséget és erősítheti a márkát.  

Akadálymentesség

A halláskárosodásban érintett fogyasztók számára a ráégetett feliratok lehetővé teszik, hogy a médiatartalmakhoz hang nélkül is akadálytalanul hozzáférhessenek, emellett az akadálymentesitett videókkal a megtekintők körét is növelheti.

Ráégetett feliratok egyszerűen az Alrite segítségével 

Az Alrite beszédfelismerő- és leiratozó alkalmazás másodpercek alatt, automatizáltan generál feliratokat hangból és videóból. A hallott beszédet automatikusan szöveggé és felirattá alakítja fájlfeltöltés vagy a kiválasztott online videó (YouTube, Facebook, TikTok) linkjének egyszerű beillesztésével. 

Automatikus ráégetett felirat pillanatok alatt 5 egyszerű lépésben:

  1. Töltse fel a videót, vagy egyszerűen illessze be az online linket az Alrite-fiókjába! 
  2. A beszédfelismerő alkalmazás másodpercek alatt szöveggé alakítja a feltöltött videóban vagy YouTube, Facebook vagy TikTok videóban hallott beszédet. 
  3. Szükség esetén szerkessze a szöveget!
  4. Engedje szabadjára fantáziáját: válasszon a betűtípusok és betűszínek széles választékából (a felirat pozíciója, mérete, valamint a betűtípus színe és a háttér színe is egyedileg megadható). 
  5. Töltse le a videót a ráégetett feliratokkal együtt .mp4 formátumban, és ossza meg azt kedvenc platformján!

Az automatikus videófeliratozás és a feliratok ráégetése funkciók a bővített funkcionalitású csomagokban (magán célú felhasználás esetén a Plus, üzleti célú felhasználás esetén a Premium és Professional előfizetési csomagokban) érhetőek el. 

Próbálja ki az Alrite alapfunkcióit ingyenesen, majd fizessen elő valamely nagyobb csomagra az automatikus feliratozáshoz és a ráégetett feliratkészítéshez!

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen