Milyen újítások érthetők el a 2023 februári új Alrite verzióban?

2023/ 23/02

Az idei évet újdonságok fejlesztésével kezdtük, a felhasználói élmény növelése érdekében. A feliratszerkesztő eszköz folyamatos fejlesztésétől kezdve az alkalmazásban elérhető nyelvek bővítéséig, az eredeti minőségű videók exportálásra is nagy hangsúlyt fektettünk.

1. Felirattördelés

A feliratozáshoz ajánlott előfizetési csomagokban (Plus, Premium) eddig is kiválasztható volt a média feldolgozása előtt, hogy egy blokkban maximum 2 vagy 3 sort jelenjen meg.
Mivel az utóbbi időben az 1 soros feliratok is meglehetősen népszerűvé váltak a közösségi média platformokon, a social videók egyszerű feldolgozásához mostantól 1 soros feliratot is választhat.

2. Új nyelvek

  • Beszédfelismerés: Az Alrite angol, német, spanyol, francia és magyar mellett mostantól török nyelvű hang- és videóanyagok feldolgozására is képes.
     
  • Fordítási nyelvek: Jó hír a Plus és Prémium előfizetőknek! Az automatikus le- és feliratok már 10 különböző nyelvre fordíthatók le további időkeret felhasználása nélkül, másodpercek alatt. Érjen el szélesebb közönséget és javítsa SEO-rangsorolását a különböző nyelvű videófeliratokkal!

3. iCloud bejelentkezés

Az egyéni felhasználók a Facebook bejelentkezési lehetőség után mostantól iCloud-fiókkal is regisztrálhatnak az Alrite alkalmazásba.

 

Következő verzióban:

Eredeti minőségű videók tárolása és exportálása ráégetett felirattal

Az Alrite alkalmazásban hamarosan lehetősége lesz a magas képminőségű videói eredeti változatának tárolására, hogy a felirat ráégetéssel ne kelljen lemondania a jó képminőségről. A funkció Plus és Premium előfizetési csomagokban lesz elérhető, egy fiókban egyszerre akár 3 eredeti minőségű videót is tárolhat.

Felfedezem az újdonságokat

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen