Nyerjen jegyet a Transport Logistic 2019 kiállításra!

2019/07/05
Vegyen részt velünk a 2019. június 4-től 7-ig megrendezésre kerülő Transport Logistic kiállításon!

 

A Transport Logistic 2019 eseményen az A4.110-es standon találkozhat velünk kiállítóként, ahol bemutatjuk az európai vámkezelés megkönnyítésére megalkotott CLARE szoftvermegoldásunkat. Standunkon részletesebben megismerheti további digitális megoldásainkat és szolgáltatásainkat is, mint a logisztikai területen szerzett szakértelmünkre alapozott egyedi szoftverfejlesztés, rendszerintegráció, outsourcing és mesterséges intelligencia megoldások.

Szívesen találkoznánk a müncheni eseményen meglévő és leendő ügyfeleinkkel, partnereinkkel személyesen, ezért egy nyereményjátékot hirdetünk meg az eseményre szóló belépőjegyek kisorsolásával.

Hogyan vehet részt?

A nyereményjátékban való részvételhez töltse ki rövid kérdőívünket!

A játékban öt nyertest sorsolunk ki véletlenszerűen, akik nyereménye fejenként 4 db napijegy lesz. Ha a szerencsés nyertes a kiállítás mind a 4 napján részt kíván venni, a jegyeket saját nevére beváltva megteheti azt. A nyertes meg is oszthatja nyereményét, így például ketten is ellátogathatnak az eseményre két napra.

Sorsolás dátuma: 2019. május 20. (A kitöltéseket 2019.05.19. 24:00-ig áll módunkban fogadni.)

A nyertesek nevét a weboldalunkon (www.regens.com) publikáljuk, és a megadott emailes elérhetőségén keresztül értesítjük 2019. május 20-án.

További információért olvassa el a nyereményjáték játékszabályzatát.

Sok szerencsét kívánunk!

 

_

Nyerni szeretnék 

 

 

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen