Ezek voltak 2019 legjobb AI hírei

2020/ 06/01

Igyekeztünk egész évben naprakész információt nyújtani a mesterséges intelligencia témakörében. Ennek eredményeként sok cikkünk jelent meg a témában, melyek közül kiemeltük a három legnépszerűbbet.

 

Így teremthetsz üzleti értéket első mesterséges intelligencia projekteddel

A mesterséges intelligencia számtalan változatos módon juttathatja hozzá vállalkozásodat a kívánt versenyelőnyhöz. Ebben a cikkünkben segítséget szeretnénk nyújtani az AI pilot projekt előtt állóknak.

Tovább

 

A mesterséges intelligencia alapú beszédfelismerés 6+1 üzleti felhasználási lehetősége

A mesterséges intelligencia alapú alkalmazások fontossága napjainkban már nem vitatott, azok tényleges felhasználási területeit és üzleti környezetben való alkalmazását viszont sokan nem ismerik. Az alábbiakban saját beszédfelismerő AI megoldásunkon keresztül szeretnénk bemutatni egy ilyen rendszer gyakorlati hasznosságát.

Tovább

 

A mesterséges intelligencia jelenlegi helyzete Európa 277 vezető vállalatánál

A Microsoft és az Ernst and Young nemrég elkészített tanulmányában Európa 15 legnagyobb piacának 277 nagyvállalatánál mérte fel azok mesterséges intelligencia használati és fejlettségi szintjét, valamint kitért a technológiával kapcsolatos preferenciáikra is. A könnyebb és gyorsabb megértés érdekében összegyűjtöttük és vizualizáltuk a tanulmány legfontosabb adatait.

Tovább

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen