Megújult weboldallal várjuk az Alrite iránt érdeklődőket

2022/23/02

Az Alrite web- és mobilalkalmazás arculatváltásához illeszkedően megújult az Alrite weboldala is, amely az új, letisztult megjelenés mellett még részletesebb információkat nyújt a megoldásról és a kapcsolódó szolgáltatásokról.

Az új oldalon kiemelt szerepet kap az alkalmazás széleskörű funkcionalitásának bemutatása. Az elsődleges funkciók (mint a diktálás, feltöltött vagy YouTube videók feliratozása és kapcsolódó fájl műveletek) átlátható bemutatása mellett az Alrite alkalmazáshoz kapcsolódó extra szolgáltatásaink is fókuszba kerülnek, ezáltal megkönnyítve azok informálódását, akik az üzleti területeken saját folyamatokra szabva, testreszabott módon szeretnék hasznosítani a mesterséges intelligencia alapú beszédfelismerés nyújtotta előnyöket. Az oldalon bemutatjuk, hogy az olyan kiegészítő szolgáltatások, mint például az egyedi integráció, a tömeges fájlfeltöltés vagy az egyedi telepítési lehetőségek hogyan biztosíthatnak extra versenyelőnyt és kiemelt hatékonyságot. 

Hamarosan terület- és szolgáltatásspecifikus aloldalakkal bővítjük a weboldalt, amelyeken további információ lesz olvasható azzal kapcsolatban, hogy az egyes területeken (pl. oktatás, akadálymentesítés, ügyfélszolgálat, stb.) milyen felhasználási esetei jellemzőek a technológiának, és hogyan aknázhatóak ki a lehetőségek a kiegészítő üzleti szolgáltatásaink által. 

Fedezze fel az új Alrite weboldalt!

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen