Kérjen ingyenes elérést mesterséges intelligencia alapú beszédfelismerő alkalmazásunkhoz!

2019/21/11

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk legújabb AI fejlesztésünket, az Alrite beszédfelismerő megoldásunkat.

 

Az Alrite egy mesterséges intelligenciára épülő, magyar nyelvre optimalizált beszédfelismerő rendszer, mely gazdag funkcionalitásával segíti a hatékony munkavégzést

Milyen felhasználási lehetőségeket kínál az AIrite?

Az ügyfelekkel folytatott szóbeli kommunikáció tömérdek értékes adatot tartalmaz. Ezek a beszélgetések beszédfelismerő rendszerünkkel könnyedén leiratozhatóak, majd a szöveg kielemzésével jobb betekintés nyerhető az ügyfelek visszajelzéseibe.

Megoldásunk jól alkalmazható bármely olyan munkakörnyezetben, ahol meghatározó napi feladatnak számít a gépelés. A rendszer kiemelkedő pontossága mellett a mondathatárok, kis- és nagybetűk és írásjelek automatikus kezelésével gyorsítja fel munkáját. Egyedi integrációs megoldásaink segítségével a népszerűbb alkalmazások, mint a Word vagy az Outlook mellett akár egyedi üzleti alkalmazásokba történő diktálás is lehetséges.

Az Alrite felhasználható hang- és videófájlok feliratának elkészítésére. A megoldás akár milliszekundumra időzített feliratot generál automatikusan, amely így tökéletesen illeszkedik az adott hang- vagy videófájlhoz.

A megbeszélések és tárgyalások szövegének leiratozásával megoldásunk biztosítja, hogy az elhangzott fontos üzleti információk közül semmi se vesszen el.

Hogyan érheti el beszédfelismerő alkalmazásunkat?

Elsősorban közvetlenül a Régens által üzemeltetett biztonságos felhő infrastruktúrán keresztül.

Igény szerint a telepítés saját vállalati infrastruktúrára (on-premises) is megoldható, így az adatok felhőbe küldése nélkül történik a szöveggé alakítás.

Van lehetőség kipróbálni?

Igen. Beszédfelismerő rendszerünkhöz ingyenes DEMO igényelhető, mellyel a felhőn keresztül érheti el a megoldás legújabb verzióját.

 

Kérjen ingyenes DEMO elérést oldalunkon!

Tovább az AIrite oldalára

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen