Fedezze fel megújult outsourcing szolgáltatásainkat!

2019/20/06
Elkészült az outsourcing szolgáltatásainkhoz kapcsolódó tematikus oldalunk, ahol modern felületünkön percek alatt megadhatja fejlesztői erőforrás igényeit és egyéni ajánlatot kérhet.

Ha a házon belüli fejlesztői és informatikai kapacitás, vagy tudás nem elegendő, ideális megoldás lehet bizonyos folyamatok teljes vagy részleges kiszervezése. Ehhez nyújtanak segítséget szoftverfejlesztési, IT és tanácsadási outsourcing szolgáltatásaink, melyeket magas minőség, rugalmasság és költséghatékonyság jellemez. Úgy dolgozunk üzleti céljainak megvalósításán, mintha az a sajátunk lenne, így biztosítjuk a lehető legjobb eredmények elérését.

Új oldalunk intuitív igényfelmérési modulján keresztül pontosan meghatározhatja, hogy milyen tevékenységre, mikor  és hány emberre van szüksége. Még a kívánt programozási nyelveket is megadhatja, így biztosan olyan szakember csatlakozik majd csapatához, aki 100%-ig megfelel elvárásainak és célkitűzéseinek. Igényfelmérési modulunk mellett az oldalon többet tudhat meg outsourcing szolgáltatásaink általános folyamatáról, fejlesztőinkről és megtekintheti azokat a technológiákat is, amelyekben a legjobbak vagyunk.

TOVÁBB AZ OLDALRA

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen