Nagyobb hatékonyság kevesebb erőfeszítéssel | Alrite

2024/05/03

Az Alrite új funkciói forradalmasítják az információfeldolgozást és a tartalomkezelést, lehetővé téve rövid összefoglalók készítését, valamint kulcsszavak automatikus kinyerését hosszú hang- és videótartalmakból.

Használja ki az összefoglaló és a címszavak nyújtotta előnyöket!

Az Alrite segítségével egyetlen gombnyomással rövid összefoglalót készíthet az átiratból, és kivonatozhatja a szöveg kulcsszavait. A funkció a Plus és Premium csomagokban feltöltött fájlokon érhető el.  

Az automatikus kulcsszó kinyeréssel kivonatozhatja a hosszú hang- és videótartalmakban előforduló tulajdonneveket. A listázott címszavak segítik a tartalmak gyors rendszerezését és könnyebben áttekintését.  

Kamatoztassa az új funkciókban rejlő potenciált a piackutatástól a tréninganyagok összeállításáig, a legkülönbözőbb üzleti területeken. Támogassa a döntéshozatal folyamatát, javítsa a hatékonyságot, és szerezzen értékes piaci betekintést az automatikus összefoglaló segítségével.   

Mely területeken profitálhat az automatizált összefoglalóból?

  • Hatékony információkeresés: Pillanatok alatt készíthet összefoglalót a hosszú hanganyagokból és videós tartalmakból, amely lehetővé teszi az információk hatékonyabb és gyorsabb feldolgozását.  
  • Tartalmak indexelése és kategorizálása: A kulcsszavak automatikus kinyerése segít a tartalom indexelésében és rendszerezésében, megkönnyítve a releváns információk kategorizálását és visszakereshetőségét.   
  • Hozzáférhetőség: Az összefoglaló leiratok szélesebb közönség számára teszik hozzáférhetővé a tartalmat, különösen azoknak hasznos ez a formátum, akik időhiánnyal küzdenek, de a kivonatozott szövegek segítséget nyújthatnak az akadálymentesítésben is.  
  • Piackutatás: Hatékonyan elemezheti a piaci trendeket, a vásárlói visszajelzéseket és a versenytársakat a multimédia alapú kutatások összefoglalásával. 
  • Képzések: Az oktatóanyagokból generált összefoglalókkal és a tudásbázis indexelésével időt takaríthat meg mind a trénerek, mind a tréningben részt vevők számára. 

Minden üzletági standardnak megfelelő felirattördelés 

Tökéletesre szabható feliratok   

 Mostantól nemcsak a feltöltés előtt választhatja ki a feliratok sorainak számát (1, 2 vagy 3 sor), de a feldolgozás után akár egyszerre módosíthatja a blokkok sortöréseit.  

 A feliratsorok és a soronként megjelenített karakterek számának beállításával új szintre emelheti videója egyedi megjelenését és növelheti a megtekintők vizuális élményét. A felirat újra-tördelésével beállítható az új, social média platformokon nagy népszerűségnek örvendő szavanként megjelenő felirat stílus is! Ehhez elegendő a lehető legkisebb értéket megadni a szavak maximális számának beállításakor.  

A feliratozás még soha nem volt ilyen egyszerű! Fedezze fel a leiratozás-és feliratozás új dimenzióját az Alrite továbbfejlesztett verziójában elérhető funkciókkal még ma!  

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen