Automatikus leiratozás már időbélyegekkel is: Piackutatás és interjúkészítés pillanatok alatt

2022/ 29/07

A beszédfelismerő szoftver által generált szövegben jelölt időbélyegek a hang- vagy videófelvételek szövegének a felvételhez való igazítását jelenti, meghatározott időközönként időbélyegek beillesztésével. 

Kik számára elengedhetetlen az időbélyeges leirat formátum? 

A piackutatások és interjúk feldolgozása rengeteg időt vesznek igénybe. Rendkívül időigényes feladat, hogy a felvételekből szöveg, majd mérhető, publikálható anyag készüljön. Ebben segít az Alrite beszédfelismerő megoldás, ami automatikusan alakítja olvasható, szerkeszthető és letölthető szöveggé a médiaanyagban elhangzó beszédet, legyen az magyar, angol, német vagy spanyol nyelvű. Emellett az alkalmazás egy kattintással más nyelvre fordítja az elkészült szövegeket. 

Az időbélyegekkel ellátott leiratok (hang-vagy videóanyagban elhangzó beszéd folyószövegszerű átirata) a hosszadalmas gépelés kiváltásával nagyban megkönnyítik az interjúk feldolgozását, az időbélyegek pedig visszakereshetővé teszik és századmásodpercre pontosan megmutatják, hogy a beszélgetésben mikor hangzottak el az interjúhoz, kutatáshoz vagy akár egy vizsgához a kulcsfontosságú mondatok. Az ilyen időbélyegekkel ellátott szöveg kiváló lehet a pszichológusok, piackutatók, coachok és más szakemberek számára, akik munkájuk során beszélgetéseket, interjúkat dolgoznak fel, és nem akarnak hosszas órákat eltölteni leiratok készítésével, jegyzőkönyvezéssel. 

Üzleti igényekre szabva

A sokrétű funkcionalitású Alrite beszédfelismerő- és leiratozó alkalmazás üzleti előfizetői bármilyen nyelven is készítsenek automatikus le- és feliratokat hangfájlaikból vagy videóanyagaikból, az elkészült leiratokat letölthetik időzítésekkel és időzítések nélkül is. 

Próbálja ki az Alrite alapfunkcióit ingyenesen, és váljon Ön is üzleti előfizetőnkké, hogy kihasználhassa a kizárólag Prime, Premium és Professional fiókokban elérhető szolgáltatásokat! 

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen