Az Alrite beszédfelismerő szoftveralkalmazás régóta várt spanyol verziója már elérhető

2021/30/06

A magyar, angol és német nyelv mellett egy új európai nyelvvel bővült az alkalmazás kínálata, ami így már spanyolul is használható!

Ha spanyol nyelvű videók és hanganyagok feliratozására, vagy leiratára lenne szüksége, az Alrite beszédfelismerő alkalmazás a korábbi három nyelvnél elért kiemelkedő 95%-os pontossággal képes megtenni ezt mind a webes felületen, mind az ingyenesen letölthető mobilalkalmazásban. Az előző nyelvekhez hasonlóan most sincs szükség új fiókra a meglévő mellé az új funkció használatához, csupán a beszédfelismerés nyelvét kell kiválasztanunk a fájl leiratozásának megkezdése előtt.

Terveink között szerepel további nyelvváltozatok elérhetővé tétele is beszédfelismerő megoldásunkban, ezzel is bővítve a potenciális felhasználóink körét.

 

Szívesen kipróbálná az említett újdonságokat?

Egy gyors regisztrációt követően havonta megújuló ingyenes időkerettel tesztelheti beszédfelismerőnk páratlan pontosságát és összetett funkcionalitását. 

REGISZTRÁLOK 

 

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen