A Régens is felkerült Magyarország mesterséges intelligencia térképére

2019/22/10
Büszkén jelentjük be, hogy két kategóriában is megjelentünk Magyarország mesterséges intelligencia térképén, melyet a Mesterséges Intelligencia Koalíció és az IVSZ hozott létre.

 

A Mesterséges Intelligencia Koalíció és az IVSZ közösen elkészített térképe a magyar mesterséges intelligenciáról kíván átfogó képet adni az ökoszisztéma szereplőinek azonosítása és tevékenységeinek vizsgálata, valamint az ígéretes iparági irányok meghatározása révén.

A felmérés a K+F, az oktatás, az alkalmazás, a bevezetés és tanácsadás, valamint az ökoszisztéma építés kategóriáiba tartozó szereplőket célozta. A térképen jelenleg 100 entitás szerepel, magában foglalva cégeket, kutatókat, tanácsadókat és egyetemeket. A Régens két területen is megjelenítésre került a térképen: a “kutatás és fejlesztés”, valamint a “bevezetés és tanácsadás” szekciókban.

A magyar mesterséges intelligencia ökoszisztémában betöltött helyünket jól igazolja, hogy több mint 5 évet töltöttünk mesterséges intelligenciával támogatott alkalmazások fejlesztését kutatva. Ezen időszak alatt számos megoldást hoztunk létre a beszédfelismerés, képfelismerés és szövegértelmezés területén.

 

Vegye igénybe AI szolgáltatásainkat!

Érdekel

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen