Brand logo

TÁVSZÁMLA SZOLGÁLTATÁS

Egyszerű, gyors és költséghatékony számlaküldés

Érdekel Távszámla portál

Mi az a távszámla?

A távszámlázás tulajdonképpen a papír alapú számlák internetes továbbítását teszi lehetővé. A számlát egy e-mailben elküldött linken keresztül elérhető felhasználóbarát felület segítségével töltheti le és nyomtathatja ki a befogadó, így Ön mentesül a postai feladás kötelezettsége alól.

Ezeket a számlákat sem aláírással, sem bélyegzővel nem kell ellátni, tehát azok továbbra is papír alapú számláknak minősülnek. A távnyomtatással kiküldött számla minden tekintetben megfelel a számla adattartalmával kapcsolatos jogszabályoknak. A program nagy előnye, hogy ügyfelének nem szükséges e-számla befogadónak lennie a számlák internetes fogadásához.

Számoljon utána!

Ha csak 150 Ft a nyomtatási és postaköltség számlánkként, 1000 számla esetén már 150 000 Ft-ot takaríthat meg - nem számítva azt a rengeteg időt, amelyet a feladás vesz igénybe.

A távszámla szolgáltatás folyamata

folyamatabra

A távszámla használatának előnyei


Költséghatékonyság

A távszámla használatával jelentős költségcsökkentést érhet el, így erőforrásait cége fejlesztésére fordíthat.

Azonnali kézbesítés

A befogadó fél több napnyi várakozás helyett már a számla kiállításakor megkapja azt, ezáltal rövidebb fizetési határidő határozható meg.

Kétirányú értesítések

A folyamat egyes fázisairól automatikus értesítéseket küldünk mindkét fél számára, ezzel elősegítjük a számlák határidőn belüli kifizetését.

Integrálhatóság

A megoldás bármely ERP vagy számlázó rendszerhez integrálható, melynek segítségével a számlák automatikusan kinyerhetők.

Könnyű elérés

A számla kiállítója és befogadója is egy helyről érheti el az összes számlát, amelyet a portálon keresztül osztanak meg. A számlák kezelését fejlett szűrési beállítások segítik.

Azonnali fizetés

A számla befogadója könnyen kiegyenlítheti számláját online fizetés segítségével, ezáltal egyszerűbben és gyorsabban rendezhetőek a kötelezettségek.

Írjon nekünk!

Név
Email
Üzenet
Elolvastam, megértettem és elfogadom az Adatkezelési tájékozatót és a Használati feltételeket.

Kapcsolat

Cím

1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 19/D

Telefonszám

+36 1 205 3090

Email cím

szamlazo@regens.hu

Weboldal

www.regens.com