AWS üzemeltetés, kiberbiztonság, ITIL módszertan

Korlátoktól mentes, dinamikus infrastruktúra által segítünk lépést tartani a folyamatosan változó IT igényekkel.

A Régens cloud szolgáltatásai illeszkednek a nemzetközi trendekhez, költséghatékonyak és rendkívül jól skálázható megoldásokkal segítik partnerei üzleti tevékenységét, növekedését.

Informatikai vállalatként hisszük, hogy a technológiára épülő megbízható alap javítja a vállalat működését, hiszen többek között növeli a hatékonyságot, a transzparenciát és támogatja az adat alapú döntéshozatalt.

AWS felhő szolgáltatások

Rugalmas és méretezhető megoldások

Tovább

IT üzemeltetés

IT rendszerek felelős üzemeltetése, fejlesztése

Tovább

IT tanácsadás

Segítünk hatékonyabbá tenni a munkavégzést

Tovább

Dell disztribúció

Megbízható eszközpark Dell minőséggel

Tovább

IT biztonság

Magasabb szintre emeljük a vállalkozások kiberbiztonságát!

Tovább

24/7 rendelkezésre állás

24/7 felügyeletet és támogatást kínálunk

Tovább

Csapatunk

Ismerje meg szakértőinket!

portrait
Varga Szabolcs

Head of Department

portrait
Gyenes Sándor

Cloud Team Leader, System Engineer

portrait placeholder
Hovanetz Zsolt

Senior System Engineer

portrait
Heckenast Ágnes

Business Development Manager

portrait
Németh Peter

System Administrator

portrait
Varga Valentin Sámson

System Engineer

Rólunk

A Régens IT Solutions egy budapesti székhelyű szakértői IT csapat, amelynek célja, hogy innovatívan hozzájáruljon az IT világ fejlődéséhez.

Informatikai rendszerek tervezésével, telepítésével, karbantartásával és ezekkel kapcsolatos tanácsadással foglalkozunk. A biztonság és a megbízhatóság a két legfontosabb cél szolgáltatásaink és rendszereink kialakításában. A tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig teljes körű kompetenciát biztosítunk ügyfeleink számára.

Tudást és tapasztalatot gyűjtünk, ezért a csapat rendszeresen szakmai továbbképzéseken vesz részt. Elengedhetetlennek tartjuk IT tudásunk folyamatos fejlesztését és a legújabb technológiák bevezetését.

young IT professional smiling at laptop

Egészen elképesztő, hogy amikor a vállalatok áttérnek felhőbe a helyi infrastruktúráról, általában 88%-kal csökkentik a szén-dioxid-kibocsátást. A szervezetek általában 84%-kal kevesebb energiát használnak és a saját adatközpontjaikhoz képest 28%-kal több megújuló energiaforrásból származó áramot használnak.

AWS felhő szolgáltatások

Melyek azok a szempontok, amelyek miatt javasoljuk az AWS felhő megoldását?

Az üzlet- és információbiztonság kiemelten fontos minden vállalkozás számára. Üzleti titkait és adatait mindenki a legnagyobb biztonságban szeretné tudni. Az AWS nagyon szigorú irányelveket követ az adatbiztonság fenntartása érdekében.

Lehetőség van gyorsan és egyszerűen létrehozni a napi munkát támogató mobil és webalkalmazásokat, továbbá a menedzselt szolgáltatásoknak köszönhetően nagyon egyszerű ezek üzemeltetése. 

A legtöbb vállalkozás idővel szeretne új szolgáltatásokkal bővülni. A digitalizáció korában indokolni sem szükséges, hogy ehhez a kiszolgáló informatikai infrastruktúra igény szerinti bővítése, skálázhatósága nélkülözhetetlen. A felhő infrastruktúra lehetőséget biztosít a háttér-erőforrások rugalmas bővítésére.

Szervereinket egy egyszerű, átlátható központi menedzser felületről tudjuk kezelni. Az AWS megfelelő szolgáltatásai segítségével gyorsabb és hatékonyabb egy esetleges hiba okának feltárása, majd szükség esetén a hiba következményeinek elhárítása.

AWS felhő infrastruktúra használatakor lehetőség van a használatarányos előfizetési szolgáltatásra, azzal arányos díjazásra, valamint jóval egyszerűbb üzemi környezet működtetésére is, így kevesebb emberi erőforrásra van szükség. A jelenlegi munkaerőhiányos piacon ez mindenképpen fontos döntési szempont lehet, mivel megszabadulhatunk komplex migrációs folyamatoktól és költségektől. Egy központilag menedzselt felületen végezhetjük el a nekünk megfelelő rendszerek allokálását, minden más hardveres karbantartási feladatot az AWS elvégez helyettünk.

IT üzemeltetés

IT rendszerek felelős üzemeltetése, fejlesztése

Teljes vagy részleges informatikai infrastruktúra üzemeltetést vállalunk nemzetközileg elismert standardok (ITIL) szerint mind telephelyi, mind hibrid környezetben.

Helyi környezet üzemeltetésekor kiugróan magas költségek merülhetnek fel, amely egy kisebb cég számára kritikus pont lehet. Ezek a költségek elkerülhetőek fix díjas IT szolgáltatással, amely tartalmaz:

  • rendszeres karbantartási feladatokat,
  • a hibák gyors és megfelelő minőségű megoldását,
  • üzemeltetést biztosít vagy rendelkezésre állást fizikailag és online, akár 24/7-ben.

Központi felügyelet alatt lévő szerverek sokkal átláthatóbbak, naprakészek és könnyebben kezelhetőek, mind üzemeltetés, mind felhasználó menedzsment szempontjából.

man in glasses looking at the distance

IT tanácsadás

Segítünk hatékonyabbá tenni a munkavégzést!

Szakértő IT tanácsadó csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik on-premise, cloud és hibrid IT infrastruktúrák tervezésében és üzemeltetésében.

IT tanácsadás keretében segítünk informatikai környezettel kapcsolatos kérdések megválaszolásában, igények felmérésében és megoldást nyújtunk IaaS, PaaS illetve SaaS környezetben is.

Hatékonyabbá tudjuk tenni a felhasználók mindennapi munkafolyamatait nemzetközileg elismert standardok (ITIL) alkalmazásával.

Milyen szolgáltatással tudunk segíteni?

  • Felmérjük a jelenlegi infrastruktúrát
  • Írásos ajánlásokat teszünk a rendszer továbbfejlesztésére
  • Igény szerint elvégezzük a rendszer továbbfejlesztését, kialakítását.
group of monitors with coding platform

Dell disztribúció

Megbízható eszközpark

Az egyre gyorsabb technikai fejlődés miatt napról napra költségesebb lépést tartani a korral, és folyamatosan biztosítani a cégek működéséhez ideális, modern hardveres és szoftveres hátteret. Fontos azonban, hogy amennyire csak lehetőségeik engedik, felzárkózzanak a cégek a versenyben.

Mi a Dell mellett tettünk le a voksunkat. Megkönnyítik a mindennapi munkánkat, könnyen bővíthetőek, páratlan megbízhatóságot nyújtanak az elvárható legnagyobb teljesítmény mellett.

TIPP: Az elavult eszközök hosszútávon hatással vannak a termelékenységre és az adatbiztonság szempontjából is veszélyt jelentenek. Ha eszközeink már nem képesek hatékony és gyors munkavégzésre, és nem rotálhatók a vállalaton belül, illetve a leselejtezés sem opció, ekkor érdemes megvizsgálni az újrahasznosítási lehetőségeket. Ezen eszközök a cég feladataihoz már gyengék, de akár tanulási célokra még tökéletesek lehetnek. A régóta fiókban lapuló mobiltelefon leadásával, az elemek, akkumulátorok, merevlemezek és egyéb veszélyes hulladékok gyűjtőhelyre szállításával új életet kezdhetnek az újrahasznosítható alkatrészei.

IT biztonság

Magasabb szintre emeljük a vállalkozások kiberbiztonságát!

Professzionális védelmi megoldást nyújtunk a kibertámadások és adatvesztések elkerülésének érdekében. Mesterséges intelligencia alapokon működő eszközeink segítségével biztonságosabbá tesszük cégük működését, legyen szó akár KKV-ról vagy multinacionális vállalatról.

Ma már minden vállalat rendelkezik vírusvédelemmel, azonban nem mindegyik a neki leghatékonyabbal. Az IT szektorban a támadások egyre komplexebbek és számuk napi szinten folyamatosan emelkedik, ezért nagyon fontos egy megfelelő vírusírtó szoftver használata. 

A támadási formák sokkal szélesebb körben terjednek, mint ezelőtt. Bűnözők fájlmentes támadásokat is képesek végrehajtani operációs rendszer eszközökkel. Ezt polimorf támadásnak nevezzük. Maga a vírus képes új verziókat létrehozni magából úgy, hogy eredeti funkcióit megtartja, tehát a vírus keresők szignatúra alapú vizsgálatai már elhasalnak ezen a ponton, mivel funkcióváltozást már nem detektál sok vírusírtó. Ezért is mondják, hogy a végpontvédelem önmagában már nemelég manapság. 

A tradicionális antivírus megoldások továbbra is segítséget nyújtanak sok kártevő ellen, azonban ez kevésbé igaz a zsarolóvírusok esetében. Ma már a kis- és középvállalatok is elszenvedői azon támadásoknak, melyek ellen az egyszerű antivírus szoftverek nem tudnak védelmet nyújtani. Elmondhatjuk magunkról, hogy a fentiekkel kapcsolatban több szoftvert teszteltünk és megtaláltuk azt, amit jelenleg használunk és bátran ajánljuk az ügyfeleinknek. 

image of a mobile and a lock illustrating cyber security

24/7 rendelkezésre állás

Szerződött ügyfeleink számára állandó 24/7 felügyeletet és támogatást kínálunk.

a male helpdesk agent smiling

Több szolgáltatási konstrukcióban elérhető, akár munkaidőn túli rendszerfelügyeletet is tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Szolgáltatásunk elérhető, csak az üzletmenet szempontjából fontos időszakok lefedésére is, de akár teljes 24 órás ügyeletet is tudunk biztosítani a hét minden napján.

Állandó 24/7-es szolgáltatásainkat azon ügyfeleink számára ajánljuk, ahol folyamatos, még éjszakai munkavégzés is zajlik és egy estleges leállás komoly anyagi veszteséget okozhat.

Technológiák, amikben profik vagyunk

background image

Rólunk mondták

A Régensnél folyamatos és megbízható szerviz szolgáltatást nyújtanak felkészült szakértőkkel, és technikai szakértelmük meggyőző.

Eipel Attila

Siemens Zrt.

A Régens professzionális szolgáltató és technológiai partner. Élen jár az innovációban, és alkalmazási közelségbe hozza a legújabb eszközöket, IT megoldásokat.

Kendelényi János

Lufthansa Technik Budapest Kft.

Cégünk jó döntést hozott, mikor a Régens felhőmegoldását választottuk. Megbízható szolgáltatásuk biztonságot ad a napi operáció során.

Gyűrűsi Tamás

Sanmina Magyarország Kft.

Problémáinkkal bizalommal fordulhatunk a Régens helpdesk-hez. Néhány percen belül írásos visszajelzést kapunk, hogy dolgoznak a hiba elhárításán. Email-en vagy ha szükséges telefonon segítenek problémáinkat a lehető legrövidebb időn belül megoldani. A gyors reakció nagyon nagy segítséget jelent a gördülékeny anyagáramlás biztosításában! Köszönjük a segítőkész hozzáállást!

Gácsi Rita

Emerson Automation FCP Kft.

Miért a Régens?
Átlátható jól kezelhető program, fejlesztésekben élen járnak, segítőkész csapat mind e-mailen, mind telefonon a gyors problémamegoldásra törekszenek.
A Régens felhőmegosztás előnyei: nem kell a helyi szerver, naprakész frissítés, karbantartás, gyors elérhetőség.

Majorosné Kerekes Melinda

Advection Logtistics Kft.

background image

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba szakértő kollégáinkkal!

Kérjük, töltse ki a reCAPTCHA-t

logo

Nem csak tapasztalt szakemberek vagyunk, akik tudják, hogy az IT szolgáltatások és igények folyamatosan változnak, hanem igazi partnerek is, akiknek fontos az ügyfelei üzleti sikere.