Célegyenesbe ért a NAV Online Számla rendszere

2018/19/06
Kevesebb, mint két hét maradt a felkészüléshez! 2018. július 1-jén hatályba lép a NAV Online Számla adatszolgáltatási kötelezettségről szóló rendelet.

Ettől az időponttól kezdve kötelező adatot szolgáltatni a legalább 100 ezer forint áthárított áfát tartalmazó, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról.

Cégünknél 2018 februárjában kezdődött el a komplex fejlesztési folyamat, amelyből megszületett legújabb termékünk, a Régens VATapp. Megoldásunk megkülönböztető előnye, hogy egy önálló, bármely ERP rendszerhez vagy számlázó programhoz könnyedén integrálható alkalmazás. Segítségével bármely számlázó rendszer szinte azonnal NAV-kompatibilissé, és a törvényi szabályozásnak megfelelővé alakítható.

A teljes jogi megfelelőség érdekében a fejlesztési időszak alatt részt vettünk minden, a NAV által szervezett fejlesztői konzultáción, ahol iránymutatást kaptunk a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaitól. 2018. márciusában megkezdtük ügyfeleinknél az igényfelmérési szakaszt, hogy minden ügyfelünk számára a legtesthezállóbb megoldást alakíthassuk ki. A NAV Online Számla tesztrendszer frissítéseivel egyidőben folyamatosan teszteltük fejlesztéseink megfelelőségét.

NAV Online Számla kisokos

Csatlakozzon Ön is partnereink köréhez, akik a Régens VATappra bízták az online adatszolgáltatási kötelezettség teljesítését!
 

Kérjen ingyenes igényfelmérést szakértő tanácsadóinktól az alábbi elérhetőségeink bármelyikén: