Előadunk a 26. MLBKT Kongresszuson: Fókuszban a Logisztika 4.0

2018/07/11
A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság ebben az évben is megrendezi az év legnagyobb logisztikai eseményét, az MLBKT Kongresszust, amelyen CTO-nk, Varga Tamás is előadást fog tartani a modern ellátási rendszerek szekcióban az Ipar 4.0 és az informatika hatásairól.

A hazai logisztikai szereplők számára talán a legfontosabb és leginkább várt szakmai rendezvény tavaly is hatalmas siker volt, hiszen több, mint 500 látogató vett részt az előadásokon, a kerekasztal-beszélgetéseken és a megannyi kötetlen programon. A november 14-16 között, Siófokon tartandó esemény központi témája az összekapcsolt ellátási láncok és a bennük lévő lehetőségek lesznek.

 

Régens MLBKT Ipar 4.0

 

A modern ellátási rendszerek szekcióban az Ipar 4.0 informatikával szemben támasztott követelményekről és ezek logisztikai felhasználásáról Varga Tamás, cégünk CTO-ja és Horváth Péter, a Gondrand Kft. ügyvezető igazgatója tart közös előadást november 15-én 12:15-kor.

Az előadás a következő kérdésekkel fog foglalkozni:

  • Milyen követelményeket támaszt az Ipar 4.0 a logisztika felé?
  • Hogyan változtatja meg ez a szemlélet a logisztika szervezését?
  • Melyek az Ipar 4.0 követelményei az informatika felé?
  • Hogyan jelentkezik az informatika fejlődése ez az ellátási láncban?
  • Milyen új megvalósítási formák jönnek létre?

A háromnapos eseményen számos további érdekes előadás lesz látogatható. Többek között Képes Károly, a LEGO Manufacturing Kft. kiszállítási és vámügyi vezetője a kiszállítást és raktározást mutatja be yard management szoftver támogatásával; Dr. Hegedűs Melinda, az Albert Schweitzer Kórház főgyógyszerésze pedig az automatizált betegszintű gyógyszerelés hosszú távú logisztikai hatásait vizsgálja.

Az eseményt követően részletes beszámolóval jelentkezünk majd honlapunkon.

További információk az eseményről az MLBKT Kongresszus weboldalán találhatóak.

Try our AI-based speech recognition application for free!

Speed ​​up your work with artificial intelligence! With the help of Alrite, you can easily create Hungarian transcriptions and video captions for dictated or previously recorded audio and video materials. The application offers the ability to store files, edit and share transcriptions and captions, and perform advanced search options.

More information