Transport Logistic 2019 - Találkozzunk Münchenben!

2019/29/05
Jövő héten elkezdődik Európa vezető logisztikai rendezvénye.

Már csak egy hét van hátra az idei Transport Logistic logisztikai szakvásárig, melyen a Régens is kiállít az A4/110-es standon. A 2019. június 4-7 között Münchenben megrendezésre kerülő rendezvény méretéből adódóan remek lehetőséget nyújt az európai piac mélyebb megismerésére és a kapcsolatépítésre. Fő célunk, hogy bemutassuk az érdeklődők számára az európai vámkezelés megkönnyítését célzó CLARE szoftvermegoldásunkat. A látogatók standunkon részletesebben megismerhetik további digitális megoldásainkat és szolgáltatásainkat is, mint a logisztikai területen szerzett szakértelmünkre alapozott egyedi szoftverfejlesztés, rendszerintegráció, outsourcing és mesterséges intelligencia megoldásaink..

 

 

A kétévente megrendezésre kerülő rendezvény európa vezető logisztika, IT és ellátásilánc-menedzsment témájú szakkiállítása. A kiállítás méreteit az előző, 2017-ben megrendezett esemény adatai is jól tükrözik:

  • 2162 kiállító 62 országból
  • 60.726 látogató 123 országból
  • több mint 115.000 négyzetméternyi kiállító terület

Bízunk benne, hogy az esemény kiváló alkalmat kínál meglévő partnerkapcsolataink felelevenítésére és bővítésére. Szeretettel várjuk Önt is A4/110-es standunknál!

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen