Beszámoló a 2019-es Transport Logistic kiállításról

2019/12/06
Cégünk első alkalommal vett részt Münchenben a 2 évente megrendezésre kerülő Transport Logistic kiállításon. A nemzetközi kiállításon kis számban képviselték hazánkat a cégek, így örömünkre szolgál, hogy a több mint 2000 kiállító egyikeként ezt megtehettük.

A 4 napos kiállítás minden napján élénk érdeklődés mutatkozott standunk és tevékenységünk iránt. A Régens Zrt. több aktualitással is készült a kiállításra, ezek között volt a Mesterséges Intelligencia felhasználási területei a logisztikában, határokon átívelő vámkezelési lehetőségek, és természetesen cégünk erősségét, a fejlesztői tapasztalatunkat és kompetenciánkat is bemutattuk.

Az idén kilátogató több mint 64000 érdeklődő az alábbi tematikus csarnokok közül szemezgethetett és járhatta végig a kiállító standokat:

  • IT/ telematika, e-business, távközlés
  • Intralogisztika, raktármenedzsment, automatikus azonosítás és csomagolás szekció
  • Áruszállításhoz kapcsolódó eszközök
  • Szolgáltatások áruszállítás és logisztika szekció

A Régens Zrt. az első csoport tagjaként az A4-es csarnokban várta az érdeklődőket, akik a logisztikai IT megoldásainkról és cégünkről szerettek volna többet megtudni.

A kiállító standok látogatásán kívül érdekes előadásokkal színesítették az expót a jelenkori kérdésekről, melyek a logisztikai szektort foglalkoztatják. Kiemelve több számunkra is igen aktuális és izgalmas témát, a teljesség igénye nélkül néhány érdekes előadás melyen részt vettünk:

  • AI- A logisztika okosabb és autonómabb
  • Mesterséges intelligencia a logisztikában
  • SCM: Digitalizáció és fenntarthatóság

A témákból is jól látszik, hogy az egyre növekvő elvárásoknak egyre magasabb szinten kell megfelelni, ehhez ismerni és magabiztosan alkalmazni kell a legújabb technológiákat. Ahhoz hogy aktuális és leendő partnereinknek mi is a legjobb szolgáltatást nyújthassuk, időről időre nemzetközi szinten is gyűjtünk tapasztalatot, melyre a müncheni kiállítás kiváló lehetőség volt. Célunk továbbra is, hogy a hazai piacokon kívül nemzetközi szinten is ismertté tegyünk szervezetünk és termékeink nevét.

Az expo sikerén felbuzdulva reméljük 2021-ben Önökkel is találkozhatunk Münchenben!

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen