Hamarosan elérhető az Alrite beszédfelismerő mobilalkalmazás

2020/21/05

Interjút készítene, de nem tud egyszerre a kérdéseire, a válaszadóra és még a jegyzeteire is megfelelő mértékben figyelni? Fárasztónak érzi, hogy utólag, gyakorlatilag a nulláról kezdve kell nekiállnia az adott cikk megírásának? Esetleg jobban örülne, ha nem kellene a laptopját, diktafonját folyton magával hordoznia hanganyag, emlékeztető vagy jegyzet készítésének céljából? Van egy megoldásunk, amely nem nagyobb méretű a zsebénél!

Napjainkban a népszerű webes alkalmazásoknál nemcsak a reszponzivitás elvárás, a felhasználók sok esetben a natív mobilalkalmazást preferálják a könnyebb és gyorsabb használhatóság miatt. A fejlesztői csapatunk is gőzerővel dolgozik azon, hogy az AIrite mesterséges intelligencia alapú beszédfelismerő alkalmazásunkat mihamarabb elérhetővé tegyük azok számára is, akik elsősorban mobileszközeiket használnák hanganyagok felvételére és leiratozására.

PRÓBÁLJA KI AZ ELSŐK KÖZÖTT

Várhatóan néhány héten belül elsőként a magán és az üzleti célú felhasználást célzó felhasználóinknak tesszük elérhetővé az Alrite mobilalkalmazást. Az applikáció első körben Android majd iOS eszközökön lesz elérhető, ennek megfelelően a Google Play Áruházból és az App Store-ból is le lehet majd tölteni.

Felkeltette alkalmazásunk érdeklődését? Addig is regisztráljon az ingyenesen kipróbálható webalkalmazásunkra, és e-mailben értesítjük, amint elérhetővé vált mobilalkalmazásunk is!

REGISZTRÁCIÓ

 

KETTŐ AZ EGYBEN

Az alkalmazás legnagyobb előnye, hogy az Alrite felhasználói nem lesznek a webes böngészők használatára utalva, amennyiben az Alrite diktálási szolgáltatását szeretnék igénybe venni mobileszközeiken.

Az Alrite mobilalkalmazás felhasználóbarát, a piaci trendeket követő letisztult felületekkel ellátott, modern applikáció, amelynek segítségével alig néhány gombnyomás és már el is kezdheti hanganyagának felvételét, majd ezt követő leiratozását.

Ezzel gyakorlatilag nem csupán a hosszú, monoton gépelésre nyújtunk szolgáltatásunkkal alternatívát, de a diktafon magunkkal való hordozását, és a hanganyagok abból utóbbi, számítógépre való feltöltését és leiratozását is megspórolhatják a felhasználók.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Ahogy a felhasználóink már megszokhatták az Alrite webalkalmazás kapcsán, a mobilapplikáció esetében is a folyamatos alkalmazásfejlesztés a célunk a minél pontosabb beszédfelismerés és minél teljesebb körű funkcionalitás érdekében.

Az első verzió keretén belül a diktálási funkció lesz a középpontban, amelynek segítségével a mobil készülék mikrofonjának aktiválásával diktálhatók a szövegek. A Saját Fájlok menüpontban a felhasználó összes számítógépen feltöltött, illetve a mobillal felvett hanganyaga látható listázva. Innen már csak egy kattintás a fájlok adatlapja, ahol az applikáció induló verziójában a szöveg olvasható, a fájl átnevezhető, a hanganyag lejátszható.

Az újabb verziók keretén belül többek között a leirat vagy felirat szövegének szerkesztésére, felhasználható időkeret vásárlására is lesz lehetőség.

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen