Alrite beszédfelismerő alkalmazás - Termékismertető

Alkalmazás:

Régens Zrt. saját fejlesztésű Alrite© mesterséges intelligencia (deep learning) alapú szoftveralkalmazásának célja a magyar nyelvű, előre rögzített hang- és videófelvételek, illetve mikrofonnal felvett hanganyagok beszédének le- és feliratozása, további szövegszerkesztés támogatása, szöveges visszakeresések biztosítása, továbbá azok meghatározott idejű tárolása. 

Demó verzió:

Előfizetés előtt díjmentes demó verzió (Starter csomag) igényelhető  

  • üzleti célú felhasználás iránti érdeklődés esetén 14 napos időtartamra, összesen 2 órányi hanganyagra terjedő hangfelvételállomány terjedelemben, illetve  

  • magáncélú felhasználás iránti érdeklődés esetén 7 napos időtartamra összesen 1 órányi hanganyagra terjedő hangfelvételállomány terjedelemben. 

 

Átadás ütemezése:

ÁSZF-ben rögzítettek szerint 

Felhasználás mértéke:

Az alkalmazás egyes funkcióit a felhasználó az előfizetés során az általa megadott és megrendelt órakeretig éri el. 

Előfizetési időszak:

A megvásárolt órakeret a vásárlás aktiválásától számított 12 hónapig használható fel. 

Infrastruktúra:

Alapértelmezés szerint telepítés Régens Cloud környezetben 

Processzorszám (GPU): 1 

Támogatott forrásfájl kiterjesztések:

.wav, .mp3, .m4a, .ogg, .mp4, .webm 

Jótállás:

A szolgáltatás futamideje alatt folyamatos jótállás. 

Help-desk:

Elektronikus támogatáskérés az alrite@regens.com email címen lehetséges 

Csomagok természetes személyek részére 

A Starter próbaverzió funkcionalitása

Elérhető funkciók:

A Starter csomag előfizetésével az alkalmazás következő funkcionalitásai válnak elérhetővé: diktálás leiratozása, feltöltött fájl leiratozása. A Starter csomagban elérhető videók feliratozása funkció 30 másodpercnyi felirat elkészítésére alkalmas. 

Fájlok tárolása:

A Starter próbaverzió használata esetén az alkalmazásba feltöltött hang és létrehozott szöveges fájlok azonnal letölthetők, az alkalmazásban a próbaidőszak ideje alatt kerülnek tárolásra. 

Lite csomag funkcionalitása 

Elérhető funkciók:

A Lite csomag előfizetésével az alkalmazás következő funkciói érhetők el: diktálás leiratozása és feltöltött hangfájl leiratozása. 

Nem elérhető funkciók:

A Lite csomagban nem érhető el a videók feliratozása funkció. 

Fájlok tárolása:

A Lite csomag használata esetén az alkalmazásba feltöltött hang és a létrehozott szöveges fájlok a feltöltéstől/létrehozástól számított 7 napig tölthetők le. 

Plus csomag funkcionalitása 

Elérhető funkciók:

A Plus csomag előfizetésével az alkalmazás minden nem üzleti funkcionalitása elérhetővé válik: diktálás leiratozása, feltöltött fájl leiratozása vagy feliratozása. 

Fájlok tárolása:

A Plus csomag használata esetén az alkalmazásba feltöltött fájl és a létrehozott szöveges fájlok az előfizetési időszak alatt tölthetők le. 

Csomagok jogi személyek részére 

Starter csomag funkcionalitása 

Elérhető funkciók:

A Starter próbaverzióban az alkalmazás következő funkciói érhetők el: diktálás leiratozása és feltöltött hangfájl leiratozása. 

Nem elérhető funkciók:

A Starter próbaverzióban nem érhetők el a következő funkciók: streaming, kiterjesztett helpdesk, on-premise lehetőség. 

Fájlok tárolása:

A Strater próbaverzió használata esetén az alkalmazásba feltöltött hang és létrehozott szöveges fájlok a próbaverzió érvényessége alatt tölthetők le. 

A Prime csomag funkcionalitása 

Elérhető funkciók:

A Prime csomag előfizetésével az alkalmazás következő funkciói érhetők el: diktálás leiratozása és feltöltött hangfájl leiratozása. 

Nem elérhető funkciók:

A Prime csomagban nem érhetők el a következő funkciók: videó feliratozása, streaming, kiterjesztett helpdesk, lehetőség on-premise telepítésre. 

Fájlok tárolása:

A Prime csomag használata esetén az alkalmazásba feltöltött hang és létrehozott szöveges fájlok a feltöltéstől/létrehozástól számított 7 napig tölthetők le. 

A Premium csomag funkcionalitása 

Elérhető funkciók:

A Premium csomag előfizetésével az alkalmazás következő funkciói érhetők el: diktálás leiratozása, feltöltött fájl leiratozása vagy feliratozása. 

Nem elérhető funkciók:

A Premium csomagban nem érhetők el a következő funkciók: streaming, kiterjesztett helpdesk, lehetőség on-premise telepítésre. 

Fájlok tárolása:

A Premium csomag használata esetén az alkalmazásba feltöltött hang és létrehozott szöveges fájlok az előfizetési időszak alatt tölthetők le. 

A Professional csomag funkcionalitása 

Elérhető funkciók:

A Professional csomag előfizetésével az alkalmazás összes funkciója elérhetővé válik: diktálás leiratozása, feltöltött fájl leiratozása vagy feliratozása, streaming, kiterjesztett helpdesk és lehetőség on-premise telepítésre (lsd. infrastruktúra). 

Fájlok tárolása:

A Professional csomag használata esetén az alkalmazásba feltöltött hang és létrehozott szöveges fájlok az előfizetési időszak alatt tölthetők le.