További nyelvekkel bővült Alrite beszédfelismerő megoldásunk

2021/01/04

Az elsőként magyar nyelvre optimalizált Alrite© alkalmazás már angol és német nyelveken történő beszédfelismerésre is hatékonyan alkalmazható, emellett hamarosan érkezik a spanyol nyelvet is támogató új verziónk.

Idegen nyelvű anyagokon végzet tanítások eredményeként sikerült olyan beszédfelismerő rendszert létrehoznunk, amely a magyar mellett angol és német nyelven is kiemelkedő pontossággal képes le- és feliratozni az emberi beszédet. Az Alrite© webes és mobil felületei mind angol, mind német nyelven elérhetőek, így a megoldás már a nemzetközi piacon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

Az angol vagy német nyelvű beszédfelismeréshez nem szükséges külön fiókot létrehozni, egy fiókból indítható beszédfelismerés mindhárom nyelven. A diktálni, vagy feltölteni kívánt hanganyag nyelvét a beszédfelismerés megkezdése előtt adhatjuk meg az alkalmazásnak. 

A jövőben további nyelveken is elérhetővé válik a megoldás: elsőként a spanyol nyelvvel történő bővítés, majd a francia nyelvre történő tanítás várható. 

Automatikus fordítás 

Az idegen nyelvek felismerése mellett kiemelt funkciója az alkalmazásnak az automatikus fordítása, amelynek révén egy adott hanganyag leiratozása után a felhasználóknak lehetőségük van lefordíttatni a le- és feliratot. A fordítás az alkalmazás által feldolgozni képes mindhárom nyelv között, bármilyen irányban lehetséges. A funkció egyik kiemelt alkalmazási területeként másodpercek alatt hozhatunk létre idegen nyelvű feliratot is videóinkhoz. Ahogy a beszédfelismerés, úgy a fordítás funkcióban elérhető nyelvek listáját is bővíteni tervezzük a jövőben.

 

Szívesen kipróbálná az említett újdonságokat?

Egy gyors regisztrációt követően havonta megújuló ingyenes időkerettel tesztelheti beszédfelismerőnk páratlan pontosságát és összetett funkcionalitását. 

REGISZTRÁLOK 

 

 

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen