Zurück
Ott voltunk az MFK által szervezett InnoV4 konferencián

Oops... Seite nicht gefunden

404

Die von Ihnen gesuchte Seite ist nicht verfügbar

Den Standardinhalt zeigen   Zurück zur Startseite

Ott voltunk az MFK által szervezett InnoV4 konferencián

2018 / 09/04
Április 5-én került megrendezésre az InnoV4 konferencia, amin cégünk is részt vett.

Az esemény fő célja az volt, hogy az innováció finanszírozás alternatív forrásainak, például a közvetlen uniós forrásoknak az ismertetésével erősítse a V4 országok közötti gyakorlati együttműködést.

A Magyar Fejlesztési Központ (MFK) által szervezett innováció menedzsment, projektmenedzsment és finanszírozás témakörében megtartott eseményre többek között a Visegrádi Csoport országaiból, különféle diplomáciai testületektől, állami intézményektől, valamint a kis- és középvállalkozók képviseletében érkeztek résztvevők.

A konferencián az innovátorok sikeresen tapasztalatot cseréltek és megosztották egymással gondolatiakat, ötleteiket az energetika, a közlekedés, az okos városok, valamint az informatika terén.

“Új lehetőségek EU forrásokkal”: részt vettünk az MFK akkreditált képzési programján

Értékes, előremutató beszédet mondott többek között Kiss Antal, a közvetlen közösségi forrásokkal kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos, az MFK ügyvezetője, Dr. Mészáros György, a Paks II Atomerőmű Zrt. igazgatóságának elnöke, Alfredo Sánchez, a sikeres spanyol projektmenedzsment cég, az Inspiralia ügyvezető igazgatója és Lőwy Dániel, a Valor Hungariae Zrt. innovációs igazgatója.

Az előadásokat követően egy kerekasztal beszélgetés következett, amely során a résztvevők szabadon beszélgethettek egymással, megfogalmazhatták az őket érintő kérdéseiket, amelyekre hasznos és kielégítő válaszok születtek.

InnoV4 konferencia Régens

Forrás: Magyar Fejlesztési Központ