Ott voltunk az MFK által szervezett InnoV4 konferencián

2018/09/04
Április 5-én került megrendezésre az InnoV4 konferencia, amin cégünk is részt vett.

Az esemény fő célja az volt, hogy az innováció finanszírozás alternatív forrásainak, például a közvetlen uniós forrásoknak az ismertetésével erősítse a V4 országok közötti gyakorlati együttműködést.

A Magyar Fejlesztési Központ (MFK) által szervezett innováció menedzsment, projektmenedzsment és finanszírozás témakörében megtartott eseményre többek között a Visegrádi Csoport országaiból, különféle diplomáciai testületektől, állami intézményektől, valamint a kis- és középvállalkozók képviseletében érkeztek résztvevők.

A konferencián az innovátorok sikeresen tapasztalatot cseréltek és megosztották egymással gondolatiakat, ötleteiket az energetika, a közlekedés, az okos városok, valamint az informatika terén.

“Új lehetőségek EU forrásokkal”: részt vettünk az MFK akkreditált képzési programján

Értékes, előremutató beszédet mondott többek között Kiss Antal, a közvetlen közösségi forrásokkal kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos, az MFK ügyvezetője, Dr. Mészáros György, a Paks II Atomerőmű Zrt. igazgatóságának elnöke, Alfredo Sánchez, a sikeres spanyol projektmenedzsment cég, az Inspiralia ügyvezető igazgatója és Lőwy Dániel, a Valor Hungariae Zrt. innovációs igazgatója.

Az előadásokat követően egy kerekasztal beszélgetés következett, amely során a résztvevők szabadon beszélgethettek egymással, megfogalmazhatták az őket érintő kérdéseiket, amelyekre hasznos és kielégítő válaszok születtek.

InnoV4 konferencia Régens

Forrás: Magyar Fejlesztési Központ

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen