Maximális védelem a zsarolóvírusok ellen? Megtaláltuk!

2018/15/08
Úgy gondolja, hogy Ön és vállalata védett a zsarolóvírusokkal (ransomware) szemben? Esetleg arra gondol, hogy nem Önök a "célközönség" a hackerek számára? Sajnos téved.

A kártevők nem válogatnak, céljuk minél több cég, számítógépes rendszer megfertőzése. Az informatikai környezetben a kártevők száma folyamatosan növekszik. Naponta körülbelül 400 000 új vírus jelenik meg. A jelenlegi kártevők egyre kifinomultabbak, mindeközben az IT környezetek egyre összetettebbé válnak, ezáltal minél sebezhetőbbek és nehezebben menedzselhetőek.   

Egy sikeres támadáshoz elegendő, ha például munkatársunk megnyit egy teljesen mindennapinak álcázott e-mail mellékletet. A megnyitás után sokszor sajnos már késő, a vírus bejutott a vállalati hálózatba és végzi dolgát: titkosítja bizalmas dokumentumainkat, fontos állományainkat, majd váltságdíjat követel azok feloldásáért. A hackerek célja minél több számítógép megfertőzése, így minél több pénz illegális megszerzése, kihasználva a nem megfelelően védett rendszereket.  

A tradicionális antivírus megoldások továbbra is segítséget nyújtanak sok kártevő ellen, viszont ez kevésbé igaz a zsarolóvírusok esetében. Ma már a kis- és középvállalatok is elszenvedői azon támadásoknak, melyek ellen az egyszerű antivírus szoftverek nem tudnak védelmet nyújtani. 

 

A Régensnél több ransomware elleni szoftvert leteszteltünk, és a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb megoldásnak a Panda  Security Adaptive Defense szolgáltatást találtuk.  Az Adaptive Defense képes pontosan osztályozni minden, a rendszerben futó alkalmazást, ezzel lehetővé tenni, hogy csak a kívánt szoftverek fussanak.  

A biztonsági modell 3 fő elven alapszik: 

  • A szolgáltatást igénybe vevő vállalat számítógépein és szerverein futó alkalmazások folyamatos vizsgálata;  
  • Automatikus biztonsági kiértékelés a felhőben lévő Big Data platformon alkalmazott gépi tanulás használatával 
  • Ha beavatkozás válik szükségessé, műszaki szakértők elemzik a gyanús állományokat 

A szolgáltatás főbb ismérvei: 

  • Garantált, maximális védelem a zsarolóvírusok ellen 
  • Átlátható, vizuális központi kezelőfelület – egy felületen elemezhető az összes számítógép 
  • Kompatibilitás a meglévő tradicionális antivírus megoldással 
  • 100%-ban menedzselt szolgáltatás – a gyanús fájlokkal a PandaLabs szakemberei foglalkoznak 
  • Védettség a már nem támogatott Windows operációs rendszerek számára is 
 
 
Próbálja ki Ön is a maximális adatvédelmet nyújtó Adaptive Defense szolgáltatást!
 
 
 

 

Az Adaptive Defense megoldást az elmúlt év tapasztalatai alapján a leghatékonyabb védelemnek találtuk a zsarolóvírusokkal szemben.  Amennyiben Ön is szívesen kipróbálná a megoldást, esetleg érdeklődik IT biztonsági tanácsadásunk iránt, keresse bizalommal szakértő tanácsadónkat! 

Varga Szabolcs 

+36 1 205 3090 

varga.szabolcs@regens.hu 

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen