Már elérhető a GINOP 3.2.2 pályázat

2017/05/01
Fejlessze vállalkozását egy új, modern szoftverrel! A GINOP 3.2.2 pályázat keretein belül cége támogatást kaphat vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások bevezetésére, cseréjére, bővítésére.

Kiknek?

Olyan KKV-k (mikro-, kis és középvállalkozások) számára, melyek Közép- Magyarországi Régión (Budapesten és Pest megyén) kívül székhellyel, fiókteleppel vagy telephellyel rendelkeznek, és ott legalább egy fő állandó foglalkoztatottat alkalmaznak.

Mire?

’A’ célterület: Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása - on-premise vagy in house módon, vagyis vállalkozáson belül történt üzleti IKT rendszer, illetve alkalmazás bevezetés (helyben telepített saját szoftver).

’B’ célterület: Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) és egyéb online vállalati szolgáltatások, megoldások terjesztése és bevezetése a kkv-k körében.

Mennyit?

Vissza nem térítendő támogatás összege:
„A” („On-premise” ) célterület: min. 1 millió Ft, max. 16 millió Ft
„B” Felhőalapú megoldások célterület: min. 1 millió Ft, max 8 millió Ft

Részletesebb összefoglalót a pályázatról korábbi cikkünkben találhat.

Pályázna? A pályázat bármely szakaszáról legyen is szó, keressen minket bátran:
  • Teljes körű pályázati és üzleti tanácsadással segítjük a pályázási vagy web- illetve szoftverfejlesztési folyamatokban.
  • Megvizsgáljuk, hogy vállalata megfelel-e a pályázat feltételeinek, valamint igény szerint összeállítjuk a teljes pályázati anyagot és annak dokumentációját.
  • Felmérjük a cége által jelenleg használt informatikai rendszereket, és szakértőink javaslatokat tesznek azok megújítására, optimalizálására.
  • Új szoftver igénye esetén a vállalattal közösen felmérjük az igényeket, megtervezzük és elkészítjük a szükséges szoftvert.

A pályázatot 2017. január 19-től lehet beadni, elbírálásuk a beérkezés sorrendjében zajlik. Ha érdekli a pályázati lehetőség, további információért és részletekért lépjen kapcsolatba üzleti tanácsadóinkkal.