Útnak indult a Profity webes játékalkalmazás

2015/29/04

A Régens elindította első webes játékalkalmazásának bővített változatát, a Profityt, mely a fiatalok üzleti szemléletét fejleszti. 

A tervezéskor követett koncepció az volt, hogy az alkalmazás játékos környezetbe ágyazva oktatási-tanulási célokat szolgáljon. A Profity online társasjáték során valós üzleti helyzetekből tanulhatnak a játékosok, megismerve a vállalkozás indításának és menedzselésének alapjait. A játék licenszét az Új Nemzedék Központ, az ifjúságügy egyik vezető intézménye vásárolta meg.

A diákok egy rövid regisztráció után tudják létrehozni virtuális cégüket egészségügyi, informatikai, marketing vagy akár divat területen. A játék során a vállalkozások együtt versenyeznek a piacon, a helyesen megválaszolt kérdések során elnyert pénzösszeggel pedig feljebb kerülhetnek a ranglistán, elérve akár a piacvezetői pozíciót.

 

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen