Elérhetővé vált Alrite beszédfelismerő mobilalkalmazásunk – Próbálja ki Ön is!

2020/22/06

Mentesítené magát a hosszas gépelés, netán jegyzetelés alól, ám nem szeretné mindenhová magával vinni laptopját? Újonnan megjelent Alrite beszédfelismerő mobilalkalmazásunk tökéletes megoldást nyújt erre a problémára. 

Mindennapi életünk számos szokása és tevékenysége mobiltelefonunkhoz kötődik. Okostelefonjainkon elérhető intenzíven bővülő szolgáltatások révén, eszközeinket egyre szélesebb körben alkalmazzuk hétköznapjaink tennivalóinak segítésére. Csapatunk ezt szem előtt tartva alkotta meg Alrite beszédfelismerő alkalmazásunk mobilapplikációját, amely használatával nemcsak időt és energiát takaríthatunk meg, de mindennapi rutin feladatainkat is megkönnyíthetjük.

 

Az alkalmazás letisztult felületének és funkcionalitásának kialakításakor előtérbe helyeztük az egyszerű kényelmes és gyors használhatóságot. 

A már korábban regisztrált Alrite előfizetőink meglévő fiókjukkal használhatják a mobilalkalmazást, a feltöltött hanganyagok így hozzáférhetők, a megrendelt időkeret pedig felhasználható mobilalkalmazáson, illetve a webes felületen egyaránt.

Az Alrite mobilapplikáció szolgáltatásai, hasonlóképpen a webes alkalmazáséhoz, az állandó fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan bővülnek. Az első verzió a diktálási funkcióra fókuszál, amely a készülék mikrofonjának használatba vételével lehetséges. Az elkészített leiratok közötti navigálást a webes felületen is használt komplex keresési lehetőségek biztosítják. Az újabb verziók keretén belül többek között elérhető lesz a leirat vagy felirat szövegének szerkesztésére, a fájlfeltöltés és a YouTube videók feliratozása is.

Az applikáció elérhető Android és IOS mobileszközökön egyaránt, ennek megfelelően letölthető Google Play Áruházból, valamint az App Store-ból.

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen