CLARE: Találkozunk Hollandiában!

2018/30/08

Szeptember első hetében a Régens kiállítóként vesz részt a Transport Compleet GO 2018 eseményen, mely Hollandia egyik legnagyobb logisztikai megoldásokra szakosodott rendezvénye.

Transport Compleet

Célunk, hogy a Transport Compleet kiállításon bemutassuk a holland piac számára legújabb váminformatikai szoftvermegoldásunkat, a CLARE-t, amely a vámkezelési folyamat egyszerűsítését és átláthatóvá tételét támogatja.

A CLARE az Uniós Vámkódex szabályozásának megfelelve, a jogszabályváltozásokat folyamatosan követve biztosítja a jogi megfelelőséget. Az alkalmazás támogatja a központi vámkezelést, melynek segítségével a több európai telephellyel rendelkező cégek számára válhat még könnyebbé a vámolási feladatok elvégzése.

A CLARE rugalmas konstrukciók keretében érhető el, akár csak 1-1 modulra előfizetve az alábbiak közül:

  • EV:  egységes vámárunyilatkozatok kezelését támogató modul
  • NCTS modul - közúti árutovábbítási eljárást támogató modul
  • Egyszerűsített eljárások modul
  • Vámraktározás modul
  • Átmeneti megőrzési modul

A kiállításon a partnerkapcsolatok építése mellett szeretnénk mélyebben megismerni a logisztikai szektor legújabb megoldásait és aktualitásait, hogy a legjobb gyakorlatokat beépíthessük munkánkba. Bízunk benne, hogy a kiállítás tapasztalatai és az új partnerlehetőségek segítségével hamarosan a holland piacon is megjelenünk szolgáltatásainkkal.

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen