Beszámoló a HWSW Google Cloud meetupjáról

2018/23/03
Részt vettünk a HWSW 29. meetupján, amelyen fejlesztőknek, adatguruknak, progresszív üzemeltetőknek mutatták be részletesen a Google Cloud Platformot.

A Régens ERP csapata részt vett a HWSW portál idei második rendezvényén, a Google Cloud meetupon. A 2018. március 21-én tartott eseményen számos esettanulmányt és sikertörténetet hallhattunk a Google Cloud Platform (GCP) alkalmazási lehetőségeiről olyan nagy cégek által, mint a Doctusoft és Emarsys, melyek a Google felhőszolgáltatása mellett tették le voksukat

Az rendezvény során példát láthattunk a virtuális gépek kiesés nélküli Google Cloud Platformra költöztetéséről, az ezzel járó kihívásokról és megoldásokról, valamint a költöztetés által nyert előnyökről.

A második előadás során az egyik legnagyobb marketingszolgáltató mutatta be a GCP felhasználási lehetőségeit Real Time Data és AI megoldásokkal ötvözve.

Példát és esettanulmányt láthattunk a Google Cloud használatára egy komplex adattárház létrehozásához és üzemeltetéséhez, valamint a BigQuery felhasználási lehetőségeiről.

A Régensnél mi is teszteljük már a Google Cloud Platform lehetőségeit, és folyamatosan fedezzük fel a benne rejlő előnyöket.