Az ITU TELECOM WORLD 2019 konferencián prezentáljuk mesterséges intelligencia megoldásainkat

2019/05/09
Találkozzon velünk 2019. szeptember 12-én 10 órától a Hungexpón, ahol a Mesterséges Intelligencia Koalíció közös standjánál mutatjuk be legújabb AI fejlesztéseinket!

Idén ismételten Budapesten kerül megrendezésre a világ telekommunikációs szakmai elitjét összesítő ITU TELECOM WORLD konferencia. A rendezvény célja, hogy összehozza az iparág legfontosabb szereplőit, és a kormányzatok képviselői, a nagyvállalatok, valamint a KKV-k meg tudják osztani egymással és közönségükkel innovatív ötleteiket és megoldásaikat.

A Mesterséges Intelligencia Koalíció tagjaként mi is részt veszünk a nívós eseményen. AI fejlesztéseinket interaktív módon szeretnénk prezentálni, így a kiállításon élőben próbálhatóak ki kép- és hangfelismerő demóink. A kiállítás látogatóinak bemutatjuk beszédfelismerő, objektum azonosító, képalapú kereső, szövegelemző és egyéb mesterséges intelligencia alapú alkalmazásaink előnyeit, melyekről előzetesen további információk AI szolgáltatásainkat bemutató oldalunkon találhatóak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az eseményre, ahol magyar állampolgárként ingyenes a részvétel. Az ingyenes jegy igénylésére az esemény oldalán van lehetőség.

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen