A logisztika és az Ipar 4.0 lehetőségeit vizsgáltuk az MLBKT Kongresszuson tartott előadásunkon

2018/19/11

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) idén 26. alkalommal rendezte meg a szokásos éves kongresszusát november 14. és 16. között Siófokon, melyen a Gondrand Kft-vel közösen előadást tartottunk. 

A Logisztika 4.0 kihívásaira és az összekapcsolt ellátási láncokban rejlő lehetőségekre kihegyezett három napos eseményen több mint 100 szakmájában kiemelkedő előadóval, és mintegy 25 kiállító standjával találkozhattak a helyszínre látogatók.

A kongresszus témája, ahogy eddig minden évben, most is igazodott a felgyorsult világ változásaihoz: az Ipar 4.0 logisztikára gyakorolt hatásait és az ellátási láncok összekapcsolási lehetőségeit vizsgálta.

A modern ellátási rendszerek szekcióban az Ipar 4.0 informatikával szemben támasztott követelményekről és ezek logisztikai felhasználásáról Varga Tamás, cégünk CTO-ja és Horváth Péter, a Gondrand Kft. ügyvezető igazgatója tartott közös előadást november 15-én.

Az előadás a következő kérdésekkel foglalkozott:

  • Milyen követelményeket támaszt az Ipar 4.0 a logisztika felé?
  • Hogyan változtatja meg ez a szemlélet a logisztika szervezését?
  • Melyek az Ipar 4.0 követelményei az informatika felé?
  • Hogyan jelentkezik az informatika fejlődése ez az ellátási láncban?
  • Milyen új megvalósítási formák jönnek létre?

MLBKT Kongresszus

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen