Új funkciókkal bővült Alrite beszédfelismerő rendszerünk mobilalkalmazás verziója

2020/27/07

Folyamatosan dolgozunk Alrite natív mobilalkalmazásunk iOS és Android verziójának továbbfejlesztésén és funkcionalitásán. A legújabb frissítésben új funkcióként érhetők el a fájlfeltöltés és a YouTube feliratozás funkciók, valamint megújult a fájlok adatlapja is.

Mobil eszközeink legnagyobb előnye, hogy mindenhova magunkkal visszük azokat, így bárhol használatba vehetőek. Alrite natív mobilalkalmazásunkat azzal a céllal alkottuk meg, hogy ezt az előnyt ügyfeleink ötvözni tudják a beszédfelismerés nyújtotta lehetőségekkel.

Új verziónk révén még több funkciót érhet el bárhol és bármikor:

Fájlfeltöltés

Az új verzióval már lehetősége lesz mobileszközeiről közvetlenül az alkalmazásba feltölteni a hang- és videóanyagait, nem kell ehhez a mobil böngészőjét használni, vagy a számítógépére feltölteni azokat a le- vagy feliratozás elvégzése érdekében. Így a mobil böngészőjéhez képest egy lényegesen felhasználóbarátabb felületet használhat, illetve nem kell bajlódnia a fájl számítógépre való átvitelével sem.

YouTube videó feliratozás

A YouTube videóinak feliratozását eddig csak a számítógépéről tudta az Alrite alkalmazásban kezdeményezni, azonban mostantól akár útközben is megteheti majd ezt a mobiljával a kezében, ha letölti az applikációnkat. A videó linkjének megadását követően a rendszer az előfizetési csomagtól függően elkészíti a videó le- és feliratát, bárhol, bármikor.

Megújult fájl adatlap

A fentebb említett két új fő funkció mellett a fájl adatlapja is jelentős fejlesztéseken esett át. A kezdeti, szűk funkcionalitást számos újítással egészítettük ki, így a továbbiakban lehetősége lesz az alkalmazáson belül is megosztani a fájl adatlapját, kedvencek közé emelni azt, az elkészült le- és felirat különböző verzióit kezelni, és végül, de nem utolsó sorban pedig akár szerkeszteni a szöveget.

Töltse le alkalmazásunkat iOS vagy Android eszközére és próbálja ki az Alrite beszédfelismerő mobilalkalmazás megújult funkcionalitását!

Probieren Sie unsere AI-basierte Sprachanmeldungsanwendung kostenlos aus!

Beschleunigen Sie Ihre Arbeit mit künstlicher Intelligenz! Mit Hilfe von Alrite können Sie ganz einfach ungarische Transkriptionen und Video-Untertitel für diktierte oder bereits aufgezeichnete Audio- und Videomaterialien erstellen. Die Anwendung bietet die Möglichkeit, Dateien zu speichern, Transkriptionen und Bildunterschriften zu bearbeiten und gemeinsam zu nutzen sowie erweiterte Suchoptionen durchzuführen.

Weitere Informationen