Egyedülálló AI-megoldások élvonalbeli AI fejlesztő vállalatunktól

AI-alapú szolgáltatásokat nyújtunk az adatok értékének hatékony kihasználására

Referenciáink

A Régens évek óta kínál innovatív mesterséges intelligencia megoldásokat vállalatoknak világszerte, és örömmel tölt el bennünket, hogy számos nagynevű cég bizalmát kiérdemeltük. Elégedett ügyfeleink között kkv-k és nagyvállalatok egyaránt megtalálhatók a legkülönbözőbb iparágakban, a pénzügytől az egészségügyig és azon túl.

image of ai neural network concept

Több mint 30 éve nyújtunk hatékony digitális megoldásokat

Az egyik legnaprakészebb AI-vállalkozásként a mesterséges intelligencia széles spektrumával foglalkozunk, és kulcsfontosságú megoldásaink a beszédfelismerés és -generálás, a természetes nyelvfeldolgozás (NLP) és a gépi látáson alapuló tárgyfelismerés területén születtek. Megoldásaink számos üzleti területen hatékonyan alkalmazhatók, és a változó üzleti igényeknek megfelelően skálázhatók. Az AI-tanácsadáson keresztül a jövőbiztos AI-termékek felé vezetjük vállalkozását.

AI és ML területek, amelyekben kiemelkedünk

A Régensnél büszkék vagyunk arra, hogy a mesterséges intelligencia megoldások széles skáláját kínáljuk, amelyek képesek átalakítani a vállalkozások működését a különböző területeken. Szakértelmünk számos iparágra és szakterületre kiterjed, és rendelkezünk azokkal az eszközökkel, amelyek segítségével a különböző méretű vállalkozások javíthatják működésüket.

Szerezzen intelligens, automatizált megoldásokat az egyik legfejlettebb mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalat segítségével!

Készen állunk arra, hogy a mesterséges intelligencia képességeit vállalkozása bármely rendszerébe integráljuk. Forduljon hozzánk AI projektje kapcsán!

Szolgáltatásaink

Élvonalbeli technológiánkkal és szakértelmünkkel az AI-megoldásokon belül szolgáltatások széles skáláját kínáljuk. Szolgáltatásainkat az Ön egyedi igényeihez igazítjuk, így biztosítjuk Önnek a megalapozott döntések meghozatalához és a versenyelőny megszerzéséhez szükséges ismereteket. Csatlakozzon azon vállalkozáshoz, amelyek már profitáltak AI-megoldásainkból, és fejlessze vállalkozását a mesterséges intelligencia segítségével!

AI technology consultancy icon

AI technológiai tanácsadás

Custom AI model development icon

Egyedi AI modellfejlesztés

Computer icon

Alkalmazás fejlesztés

Software icon

Pilot projekt

AI stratégia

Adatgyűjtés

Adatkezelés

Adatarchitektúra

Ismerje meg az Alrite beszédfelismerő alkalmazást, egy fejlett és sokrétű speech to text megoldást

Gépi tanulási megoldások alkalmazása

Az Alrite egy innovatív beszédleiratozó mesterséges intelligencia szoftver. A régió egyik vezető AI-vállalataként a fejlett nyelvi technológiák, köztük a természetes nyelvfeldolgozás és a gépi tanulás fejlesztésében is élen jártunk.

Az Alrite mesterséges intelligencia alapú fordítást használ

Ami az Alritet kiemeli más speech to text szoftverek közül, az az, hogy számos nyelven képes felismerni és szöveggé alakítani a beszédet, beleértve a magyar, angol, spanyol, francia, és német nyelvet is. Ezáltal ideális megoldás olyan nemzetközi szervezetek vagy magánszemélyek számára, akiknek több nyelven kell feldolgozniuk hang- és videófelvételeket. 

Multifunkcionális AI eszköz mindenki számára

Az Alrite automatikus átiratozót úgy tervezték, hogy a szavakat pillanatok alatt pontos szöveggé alakítsa, így ideális eszköz a vállalkozások, oktatási intézmények és magánszemélyek számára, akiknek gyorsan és pontosan kell leiratozniuk a hang- vagy videófelvételeket. Az Alrite alkalmazás deeplearning algoritmusokat használ a lehető legnagyobb pontosság elérése érdekében, így a felhasználók még a legnagyobb kihívást jelentő átirat készítési feladatoknál is számíthatnak rá. 

Az Alrite forradalmasítja az üzletmenetet

Összességében az Alrite egy innovatív AI beszédleiratozó szoftver, amely forradalmasítja a vállalkozások és a magánszemélyek számára a hang- és videofelvételek átírását. Fejlett funkcióival és intuitív felületével az Alrite gyorsan az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt leiratozó megoldássá vált, amelyet az egyik legmegbízhatóbb AI vállalat, a Régens fejlesztett ki.  

Egy ügyfélközpontú AI vállalat fejlesztési folyamata

A Régens azon mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalatok közé tartozik, amelyek a kezdetektől a célba érkezésig végigkísérik ügyfeleiket.

Az ügyfél igényeinek felmérése

Az első lépés az, hogy minél több ügyfél igényét megismerjük. Ez történhet személyesen vagy online találkozók alkalmával. Ezután a legfontosabb folyamatok, adatigények és technológiai keretek azonosítása 

Megvalósíthatósági vizsgálat

After analyzing the identified customer needs, we will prepare a feasibility study of the proposed solution, including the solution architecture, applicable models, integration descriptions. Uniquely from other AI companies, we do not leave the details to chance, and actively collaborate with the client at this stage.

Prototípus készítése

If the feasibility study is accepted, we will prepare a prototype of the planned application. The prototype will help us to clarify details with the client about the expected functionality and appearance, and if everything is in place, we will start working on the final solution.

Fejlesztés és integráció

Based on the refined prototype designs, we will develop the solution, connect the necessary data sources and integrate it with the appropriate systems. Continuous development, user and load tests are performed to verify the correctness of the operation.

Végleges bemutató és indítás

After the development, we will make final fine-tuning adjustments based on the customer's requests. Whether the solution will be deployed at our or at the customer's premises, we will provide active support during the deployment and the subsequent few weeks to assist our customers on the highest level with any issues that may arise.

Lépjen kapcsolatba az egyik legkorszerűbb mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalattal